OTKRIVENO KOGA SU MEGAN I HARI OPTUŽILI ZA RAZISAM U KRALJEVSKOJ PORODICI?! Niko nije mogao da zamisli da je to ONA, svet u šoku
Foto: Profimedia

svi bruje o ovome

OTKRIVENO KOGA SU MEGAN I HARI OPTUŽILI ZA RAZISAM U KRALJEVSKOJ PORODICI?! Niko nije mogao da zamisli da je to ONA, svet u šoku

Pop kultura -

Optužbe za rasizam u kraljevskoj porodici, koje su u eksplozivnom intervjuu izneli princ Hari i Megan Markl podigle su prašinu u celom svetu, a kako su njih dvoje odbili da imenuju osobu koja je pokrenula pitanje o boji kože njihovog sina Arčija, dugo se nagađalo o kome se radi.

Megan Markl
foto: Profimedia

Kontroverzna britanska autorka Lejdi Kolin Kembel tvrdi da je u pitanju princeza En, kraljičina ćerka, ali inzistira da je Enin komentar pogrešno shvaćen i da se u stvari odnosio na brigu kako će se Megan uklopiti u kraljevsku porodicu.

"Hari je zbog pominjanja kulture shvatio da se tu radi o boji kože. En je izrazila brigu o posledicama dopuštanja da se neko takav uključi u kraljevsku porodicu pa je rekla da to neće izazvati probleme samo porodici, već i deci koja će nastati iz te veze. Hari je to odmah požurio da prenese Megan, koja je to povezala s bojom kože. Radi se o osobi koja jedva čeka da nađe problem tamo gde ga nema", tvrdi Kempbelova.

Kraljevska porodica, kao ni Megan i Hari, zasad nisu komentarisali ove tvrdnje.

Podsećamo, Megan je u intervjuu rekla da Arčiju nisu hteli da daju titulu princa zbog zabrinutosti oko njegove boje kože.

Princeza En
foto: Profimedia

Kurir.rs/I.B/7news

Bonus video:

00:07

MA, BRE, SVE PUCA OD POLJUBACA! Ceca objavila neodoljiv snimak malenog Željka, ne skida osmeh sa lica!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track