SILOVANA SAM KAD SAM IMALA 7 GODINA: Ispovest poznate manekenke LEDI KRV U ŽILAMA! Iznela STAVIČNE DETALJE NASILJA!
Foto: Profimedia

UŽAS

SILOVANA SAM KAD SAM IMALA 7 GODINA: Ispovest poznate manekenke LEDI KRV U ŽILAMA! Iznela STAVIČNE DETALJE NASILJA!

Pop kultura -

Poznata manekenka i rijaliti zvezda Kejti Prajs svojevremeno je u jednoj emisiji iznela šokantne tvrdnje u vezi sa seksualnim zlostavljanjem, tvrdeći da je sa samo sedam godina silovana.

Ona je tada istakla kako ima veliki problem sa poverenjem kod muškaraca, zbog nemilog događaja koji se odigrao u parkiću, kada je ona imala samo sedam godina.

Kejti Prajs
foto: Profimedia

- Sve nevolje u mom životu došle su od muškaraca. Tako je to još od malih nogu jer sam bila silovana kad mi je bilo sedam godina. Pisala sam o tome u svojoj prvoj knjizi, to se dogodilo u parku - izjavila je Kejti tada i dodala:

- Sarađivala sam s fotografom koji je završio u zatvoru. Bio je opsednut sa mnom. Fotkao me u neprimerenim izdanjima kad sam imala samo 12 godina, a ja sam mislila da tu nema ništa pokrešno. Terao me da plazim jezik, što je imalo seksualnu konotaciju - rekla je manekenka i otkrila da je na njen problem sa muškarcima uticao i otac koji ju je napustio kada se još dok je bila mala razveo od njene majke.

- Ne sećam se kad je otišao, ali podsvesni um sve pamti. Na terapijama sam shvatila da često ulazim u veze pa ih prekidam zato što ne želim očinsku figuru jer te oni uvek iznevere. Svaki problem u mom životu je došao od muškaraca. Sve ostalo je savršeno - zaključila je.

Kejti Prajs
foto: Profimedia

Kurir.rs

Bonus video:

01:18

Sprska manekenka Nada Dimitrijević završila u imigracionom centru na Tajlandu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track