MILENA RADULOVIĆ KONAČNO DOČEKALA SVOJIH PET MINUTA: U bioskope stiže njen film u kojem spasava svet!
Foto: Nemanja Nikolić

lepe vesti

MILENA RADULOVIĆ KONAČNO DOČEKALA SVOJIH PET MINUTA: U bioskope stiže njen film u kojem spasava svet!

Pop kultura -

Glumica Milena Radulović, koja je podnela krivičnu prijavu protiv učitelja glume Miroslava Mike Aleksića (69) za silovanje i seksualno uznemiravanje, konačno će biti u medijima zbog svog posla.

U domaće bioskope za osam dana stiže ruski film "Superdeep", reditelja Aresnija Sjuhina, u kojem ona tumači glavnu ulogu. Milena je put Rusije krenula zbog uloge u trileru sa elementima naučne fantastike i horora, a u međuvremenu su stigli pozivi i za dve serije.

Kada je u julu prošle godine doputovala u Moskvu, dočekalo ju je svega 12 stepeni. Još hladnije bilo je kada se krajem novembra vratila u Beograd. Novi film će tek pokazati obrise karijere koju Milena polako gradi van granica Srbije.

Milena Radulović
foto: Promo Printskrin Youtube

Kola "superdeep" su najveći tajni sovjetski objekat smešten na Koljskom poluostrvu. Godine 1987. na dubini od 12 km ispod površine Zemlje zabeleženi su neobjašnjivi glasovi koji podsećaju na vrisku i jauke velikog broja ljudi.

Epidemiolog Ana Fjodorova (Milena Radulović) i specijalna vojna jedinica imaju zadatak da otkriju uzrok misterioznih događaja na naučnoj stanici koja se nalazi duboko ispod površine Zemlje. Ono što su pronašli predstavlja najveću pretnju sa kojim se čovečanstvo ikada suočilo, a budućnost sveta sada je u njihovim rukama.

Milena Radulović
foto: Promo Printskrin Youtube

Inspirisan kultnim ostvarenjima "The thing" Džona Karpetnera i sage "Osmi putnik", film je sniman na originalnoj lokaciji, blizu Murmanska na samom severu Rusije, gde su se zapravo i dogodili nauci neobjašnjivi događaji, koji su potom prerasli u narodne legende. "Superdeep" nudi vam svoju verziju priče i razlog naglog zatvaranja jednog od najvećih naučnih projekata Sovjetskog saveza.

Kurir.rs/Ljubomir Radanov/A.P.

Bonus video:

02:05

DOKLE SE DOŠLO U SLUČAJU MIROSLAVA ALEKSIĆA? Advokat oštećenih: Imamo još jednu oštećenu (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track