PRESTALA SAM DA BRIJEM NOGE OTKAKO SAM SE PORODILA, NEMAM VREMENA! Pevačica šokirala izjavom!
Foto: Profimedia

hit

PRESTALA SAM DA BRIJEM NOGE OTKAKO SAM SE PORODILA, NEMAM VREMENA! Pevačica šokirala izjavom!

Pop kultura -

Pevačica Keti Peri, koja je prošlog leta postala majka kada je rodila ćerku Dejsi Dav sa verenikom Orlandom Blumom, odlučila je da brijanje nogu zasad nije na njenoj listi prioriteta, što je i sama rekla tokom žiriranja u "Američkom idolu".

Keti Peri
foto: Profimedia

U epizodi “Američkog idola”, gde je Kejti članica žirija, rekla je takmičarki Kasandri Koleman:

“Vaš glas je duhovno iskustvo. S drugog je sveta, anđeoski je. Kao novopečena majka nemam baš puno vremena, pa sam prestala da brijem noge. Ali kad ste pevali, dlake na mojim nogama digle su se pet centimetara. Osetila sam trnce po celom telu! Bilo je neverovatno.”

Čak je i svojim kolegama u žiriju pokazala dlake, stavivši noge na sto.

Pevačica je kasnije na Tviteru objavila animiranu sliku sa dlakavim nogama i napisala: “Stvarni pogled na moje noge kad čujem kako Kasandra peva”, našalila se ona.

Peri je priznala da je biti majka najbolji posao na svetu, ali da kad postaneš mama, sve druge stvari postaju manje važne.

“Mislim da počinješ da shvataš neke stvari kad postaneš majka… jednostavno moraš da se usredotočiš na to da budeš mama. I to nije zato što ne voliš druge ljude, nego jednostavno zato što želiš da budeš dobar roditelj”, objasnila je.

Kurir.rs/I.B.

Bonus video:

00:10

MIKI MILANE ORI SE DO MALDIVA! Sanja Marinković objavila hit snimak sa luksuzne destinacije, pa pokazala kako ĐUSKA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track