OPTUŽBE SAMO ISPLIVAVAJU! HOLIVUDSKI REDITELJ OPET U PROBLEMU: Pretio da će UNIŠTITI karijeru glumici samo zbog 1 pitanja!?
Foto: Profimedia

nije baš prijatan

OPTUŽBE SAMO ISPLIVAVAJU! HOLIVUDSKI REDITELJ OPET U PROBLEMU: Pretio da će UNIŠTITI karijeru glumici samo zbog 1 pitanja!?

Pop kultura -

Producent i reditelj Džos Vidon (56) ponovo je glavna tema medija zbog lošeg ponašanja za koje ga optužuje sve više glumaca.

Dzos Vidon
foto: Profimedia

Ovaj put u celu priču je uvučena izraelska glumica Gal Gadot (35) kojoj je, na snimanju filma "Liga pravde", pretio da će joj uništiti karijeru, tvrdi upućeni izvor.

Kako navode, Vidon ne voli da prima uputstva ni od koga, a slično se ponašao kada su ga Gal Gadot i Džejson Momoa (41) ispitivali o promenama u scenariju.

Gal Gadot
foto: Profimedia

Glumica je sa rediteljem želela da razgovara o rečenicama koje su po njenom mišljenju bile sporne, a on je zbog toga počeo da preti da će joj uništiti karijeru.

- Džos je rekao kako njega treba slušati, a ona treba da ćuti i izgova svoje rečenice, inače će je u filmu prikazati neverovatno glupom. Takođe, rekao joj je da bi ona samo htela da skače sa jednog projekta na drugi i da je mnogo agresivnija od njenog lika u filmu - rekao je izvor koji je bio na setu.

Da podsetimo, glumica Karizma Karpenter (50), najpoznatija po ulozi Kordelije Čejs u serijama "Bafi, ubijica vampira" i "Endžel", optužila je slavnog reditelja i producenta za zlostavljanje na snimanju navedenih serija, a da slučaj nije izolovan potvrdile su i njene koleginice.

Režisera su prvi put prozivali još prošle godine, kad ga je za toksičnu radnu atmosferu i neprofesionalno ponašanje na setu i maltretiranje kolega prozvao glumac Rej Fišer (33), ali ovo su optužbe koje će puno više uzdrmati njegov status proslavljenog reditelja, koji je radio na više nastavaka "Osvetnika" a završio je i film "Liga pravde" umesto Zeka Snajdera.

Gal Gadot
foto: Profimedia

(Kurir.rs/A.M./Yahoo)

Bonus video:

00:19

ERA OJDANIĆ PRIMIO VAKCINU PROTIV KORONA VIRUSA, PA SE OGLASIO! Pevač iz ordinacije poručio: Dobro moj narode, sačuvajte ZDRAVLJE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track