ŽAO MI JE ŠTO STE TO PREŽIVELI: Danijela Štajnfeld JAVNO pokazala poruke koje joj svakodnevno STIŽU! (FOTO)
Foto: Printscren

otvorena

ŽAO MI JE ŠTO STE TO PREŽIVELI: Danijela Štajnfeld JAVNO pokazala poruke koje joj svakodnevno STIŽU! (FOTO)

Pop kultura -

Danijela Štajnfeld je danas pružila podršku Merimi putem društvenih mreža i zahvalila joj se što je održala reč i sve obelodanila.

Nekada popularna gumica, a danas psiholog, Merima Isaković javno je priznala da ju je, pre 43 godine, silovao glumac i političar Branislav Lečić i ovim ponovo podigla colokupnu javnost na noge.

Branislav Lecic, Danijela Stajnfeld
foto: ATA Images, Printscreen/Youtube

Mnogi su ovo shvatili kao potvrdu prethodnih navoda i optužbi glumice Danijele Štajnfeld, koja je ovog glumca nedavno optužila za silovanje, navodeći da se gnusan čin dogodio 2012. godine.

Naime, Danijela je danas pružila podršku Merimi putem društvenih mreža i zahvalila joj se što je održala reč i sve obelodanila. Štajnfeldova se sada ponovo oglasila, rekavši da, od otvaranja ovog slučaja, stiže mnoštvo poruka devojaka koje su prošle kroz istu ili sličnu situaciju.

"U proteklih nekoliko dana sam dobila poruke od mnogih koji su preživeli slično. Ovo su samo neke od njih. Toliko mi je žao što ste morali to proživeti. Hvala na poverenju i podršci. Nismo same i reći ćemo kad budemo spremne", napisala je Danijela na Instagramu.

Kurir.rs/K.Đ.

Bonus video:

01:47

Danijela Štajnfeld otkrila da ju je silovao Branislav Lečić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track