SREĐIVALA SE U FOTOŠOPU I HTELA DA PREVARI PRATIOCE NA INSTAGRAMU: Influenserku izdao KUĆNI LJUBIMAC i sad joj se SVI smeju! FOTO
Foto: Printscreen/Instagram

provaljena

SREĐIVALA SE U FOTOŠOPU I HTELA DA PREVARI PRATIOCE NA INSTAGRAMU: Influenserku izdao KUĆNI LJUBIMAC i sad joj se SVI smeju! FOTO

Pop kultura -

Živimo u vremenu kada retki influenseri i influenserke ne obrađuju svoje fotografije u Fotošopu ili nekom od drugih programa za obrađivanje slika. Ima onih koji to rade veoma direktno i lako se vidi da je fotka sređivana, a ima i onih koji su veoma suptilni.

Brazilska influenserka Rafa Kaliman koju na Instagramu prati preko 20.000.000 ljudi pokušala je da bude suptilna, ali odao je jedan bitan detalj na fotografiji.

Čini se da je Rafa pokušala malo da naglasi svoje bokove, a da se pri tome nije izobličila, ali tu sreću nije imao njen pas koji stoji nedaleko od nje.

Prilično je očigledno da je pas neprirodno nagnut na jednu stranu, a lice mu je neobično iskrivljeno.

Rafa je dobila brojne komplimente za svoj izgled, ali mnogo njenih pratilaca nisu bili oduševljeni što je pokušala da izvede prevaru sa obrađenom fotografijom pa su je prozivali zbog toga i ismevali je. Naravno, mnogi su se trudili da joj ukažu da njen pas izgleda veoma čudno na problematičnoj fotografiji.

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video:

00:24

IVANA KORAB ZNA DA NAPRAVI ŽURKU I KAD NE MOŽE DA IZAĐE: Manekenka se nedavno porodila, a sad đuska usred marketa!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track