OPASNO VRELA REPERKA SVOJOM POZADINOM ZATRESLA DRUŠTVENE MREŽE: Kardi Bi pokazala čime raspolaže, svi su ODUŠEVLJENI! VIDEO 18+
Foto: Profimedia

oduševila pratioce

OPASNO VRELA REPERKA SVOJOM POZADINOM ZATRESLA DRUŠTVENE MREŽE: Kardi Bi pokazala čime raspolaže, svi su ODUŠEVLJENI! VIDEO 18+

Pop kultura -

Reperka Kardi Bi (28) je rešila da malo prodrma društvene mreže i uspela je u tome. Ona je na svom Instagram profilu objavila kratak video zapis u kome šeta u kupaćem kostimu koji malo toga ostavlja mašti.

Snimak je pogledalo skoro 21.000.000 ljudi a komentari koje ostavljaju ispod objave su komplimenti i pohvale njenog tela, pogotovo zadnjice. Dominiraju emotikoni breskve, kao i vatre i srca, a svi su složni da izgleda vrelo.

Pevačica inače otvoreno priča o svemu pa nije iznenađujuće da je priznala i sve zahvate koje je radila na sebi. U jednom video intervjuu 2017. godine otvoreno je pričala o svojim implantatima u grudima i ilegalnim injekcijama za povećanje zadnjice kojima se podvrgla pre nego što je postala bogata i slavna. Priznala je i 2019. godine da je bila i na liposukciji jer je htela što pre da se reši kilograma koje je dobila u trudnoći.

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video:

00:10

STANIJI SE NA KOPAONIKU PRIDRUŽILI MAJKA I BRAT! Starletin dečko ih srdačno dočekao, a oni nisu krili ODUŠEVLJENJE što ga vide!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja