DEVOJKA NAJBOGATIJEG ČOVEKA NA SVETU POKAZALA NEOBIČNU TETOVAŽU: Mnogo je BOLELO, ali je dobila prelepe vazemaljske ožiljke! FOTO
Foto: Printscreen/Instagram

šta li je dečko rekao

DEVOJKA NAJBOGATIJEG ČOVEKA NA SVETU POKAZALA NEOBIČNU TETOVAŽU: Mnogo je BOLELO, ali je dobila prelepe vazemaljske ožiljke! FOTO

Pop kultura -

Pevačica Grajms (33) je pokazala veliku tetovažu na leđima koja je veoma neobična i koja krije zanimljivu priču o vanzemaljcima.

Devojka Ilona Maska, koja je ranije ove godine otkrila da želi da pomogne u osnivanju ljudske kolonije na Marsu, pokazala je novu tetovažu koju je opisala kao "predivne vanzemaljske ožiljke".

Grajms čije je pravo ime Kler Eliz Bušer fotografiju je podelila na Instagramu sa preko 1.700.000 fanova, a većina ih je bila oduševljena.

"Prelepo", "Kao rane iz vizuelnog rata", "Ovo izgleda mnogo bolno" su samo neki od komentara.

- Nemam dobru fotografiju jer mnogo boli i treba mi sna, haha. Biće crveno nekoliko nedelja, ali to će biti prelepi vanzemaljski ožiljci. Nadam se da svi imaju lep dan - napisala je ona u opisu fotografije.

Tetovažu je dizajnirao Nusi Kvero za kog je Grimes rekla da ima mozak vanzemaljaca, a nacrtao ju je tatu majstor Tvik Ti, koji je i obezbedio neobično belo mastilo za tetoviranje.

Ilon Mask, Grajms
foto: Profimedia / Theo Wargo

Sasvim je jasno da Grajms obožava tetovaže, u prilog tome ide i njena izjava da želi da podrži osnivanje ljudske kolonije na Marsu. Njena izjava je proizašla iz plana njenog dečka koji planira da odvede ljude na Crvenu planetu.

Pevačica je sa Ilonom Maskom dobila dete X Æ A-12 prošle godine, a u vezi su od 2018. godine. Osim sina neobičnog imena, Mask iz braka sa Talulom Rajli ima još šestoro dece.

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video:

25:00

KVIZ MOZAIK 12.04.2021.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track