SAJMON KAUEL GODINAMA KORISTI BOTOKS I FILERE: Lice mu je skroz UKOČENO i izgleda kao da je stalno TUŽAN! (FOTO)
Foto: Profimedia

preterao je izgleda

SAJMON KAUEL GODINAMA KORISTI BOTOKS I FILERE: Lice mu je skroz UKOČENO i izgleda kao da je stalno TUŽAN! (FOTO)

Pop kultura -

Sajmon Kauel (61) je godinama koristio botoks, filere i zatezao lice i kao posledica svega toga, završio je sa "tužnim licem".

Eksperti u oblasti esteteske hirurgije se slažu da se Kauel odrekao prirodnog starenja i okrenuo hirurgiji i filerima. Oni su gostovali u jednoj britanskoj tv emisiji i pričali o poznatim ličnostima i korišćenju botoksa i ostalih estetskih pomagala.

Sajmon Kauel
foto: Profimedia

Lekar Aleks Karidis je govorio o posledicama estetskih zahvata kod poznatih, pa je za primer uzeo upravo Sajmona koji je, kaže, već u tridesetim godinama počeo da "izgleda starije".

"Oko linije vilice vidite da se javlja neko presavijanje i nabiranje, to je prirodni proces starenja", rekao je u programu pokazujući stare Sajmonove fotografije.

Karidis dalje kaže da pretpostavlja da je Sajmon probao da zahvatima ukloni opuštenost kože u obrazima, ali i da "očigledno nije stao kad je trebalo".

"Možete da preterate s tim stvarima i vaše lice može da izgleda preširoko i neprirodno", rekao je upoređujući stare i nove Sajmonove fotografije.

Ispitujući fotografiju muzičkog mogula iz 2006. godine, dr Sara Tonks je u istoj emisiji rekla: "Sa 46 godina na njegovom čelu nema crte. Nijedne borice. Dakle, ili je imao život bez stresa ili je tamo neki botoks. Definitivno nije imao život bez stresa. Nakon što je nastavio sa botoksom, do 2012. njegove obrve su potpuno počele da padaju."

Sajmon Kauel
foto: Profimedia

Dodala je da je Kauel verovatno usput napravio još par grešaka sa kozmetičkim tretmanima i rezultat su spuštene obrve koje potpomažu "tužnom" licu.

Nastavljajući dalje, oboje doktora su se komentarisali kako se poznati trude da izgledaju mlađe.

"Mislim da je stavljao filere da bi podigao obraze. Možete preterati sa tim i vaše lice će izgledati preširoko i neprirodno", rekao je Kardis i pokazao Sajmonovu fotografiju iz 2016. godine.

"Pre toga je imao botoks u čelu, ali su izostavili predeo oko očiju. Sada to izgleda kao pokušaj da se omekšaju bore oko očiju. Te dve stvari iskombinovane daju zaista tužan izgled", nadovezala se dr Tonks.

Sajmon Kauel
foto: Profimedia

(Kurir.rs/A.M./The Mirror)

Bonus video:

00:24

ŠTA SAM DOČEKALA, DA SEDIM SAMA I PIJEM: Marija Šerifović napravila žurku, nazdravlja, a u pozadini trešti muzika!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track