VOJA BRAJOVIĆ OTKRIO NAJVEĆU TAJNU SERIJE KALKANSKI KRUGOVI DVE rečenice bile su dovoljne za haos a evo ko je trebalo da IGRA DUHA
Foto: Firefly Production

glumac za kurir

VOJA BRAJOVIĆ OTKRIO NAJVEĆU TAJNU SERIJE KALKANSKI KRUGOVI DVE rečenice bile su dovoljne za haos a evo ko je trebalo da IGRA DUHA

Pop kultura -

Voja Brajović pojavio se u jednoj sceni "Kalkanskih krugova" i sa dve rečenice napravio upečatljivu ulogu.

- Igram duha prvi put na filmu. Zamolili su me da uskočim umesto Mladena Nelevića. On nije mogao da dođe na snimanje. Morali su da snime te scene, a ja sam odlučio da pomognem Milanu i ekipi - kaže Brajović za Kurir.

Mladen Nelević
foto: Dragana Udovičić

Velikog glumca ne iznenađuje što svi hvale Žarka Lauševića:

- Uloga koju je napravio ostaće dragocena i u našoj kulturi. Naravno da su potrebe jednog društva da neguje svoje talente i ne odriče ih se. Ne mislim ovde samo na glumu već i na talente u književnosti, nauci i sportu.

Kalkanski krugovi
foto: Promo

Nakon pet nedelja emitovanja, poslednja epizoda TV serije "Kalkanski krugovi" prikazana je u nedelju veče na RTS, a prošlog na Superstar TV. Snimljen po scenariju Đorđa Milosavljevića, a u režiji Milana Karadžića, ovaj serijal nastao u produkciji "Fajerflaja" i Telekoma Srbije je u 10 epizoda publici verno dočarao dinamičnu, uzbudljivu i veoma mističnu priču o sukobu dve porodice u šumadijskom selu Dol.

Voja Brajović igrao je već duha u pozorištu u predstavi "Hamlet".

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track