NAPETO U POTERI! TRAGAČU MALO FALILO DA STIGNE TAKMIČARE, A ONDA PREOKRET! Osvojili su 210.000 dinara, a žale samo za JEDNIM!
Foto: Rts Printscreen

FINALE

NAPETO U POTERI! TRAGAČU MALO FALILO DA STIGNE TAKMIČARE, A ONDA PREOKRET! Osvojili su 210.000 dinara, a žale samo za JEDNIM!

Pop kultura -

U ovonedeljnom izdanju kviza "Potera", takmičari su bili uspešni. Naime, Marko, Mihailo, Katarina i Uroš pokazali su znanje, a svi navedeni su se kvalifikovali za poslednju igru.

Naime, oni su u finalnu "Poteru" uneli svotu od 210.000 dinara. Odmakli su 17 koraka, koliko je tragač, reditelj Milorad Milinković trebalo da stigne.

Kviz Potera, Tragač, Milica Jokanović, Žarko Stevanović, Milorad Milinković Debeli
foto: Branko Starčević

Bilo je drame do samog kraja. Naime, Milorad je bio samo na korak da stigne takmičare, ali, na sreću takmičara, nije. Milinković je imao 16 tačnih odgovora, što nije bilo dovoljno.

Učesnici su na kraju osvojili 210.000 dinara. Međutim, za jednim se sigurno žali. Naime, da su bili hrabriji, u finalnu "Poteru", da su izabrali veće sume, uneli bi više od milion dinara. Tačnije, 1,6 miliona.

Kviz Potera, Potera
foto: Printscreen

Ovako, "samo" su osvojili 210.000 dinara. Ipak, bez obzira na sve, najvažnije je da su takmičari osvojili svotu koju su osvojili.

Kurir.rs/A.P.

Bonus video:

24:52

KVIZ MOZAIK 19.04.2021.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track