BIVŠA ŽENA POZNATOG GLUMCA NEMA ZUBE I ŽIVI NA ULICI KAO BESKUĆNIK: Nekada je bila VRELA fitnes instruktorka! (FOTO)
Foto: Profimedia

nEKADA JE BILA mnogo zgodna

BIVŠA ŽENA POZNATOG GLUMCA NEMA ZUBE I ŽIVI NA ULICI KAO BESKUĆNIK: Nekada je bila VRELA fitnes instruktorka! (FOTO)

Pop kultura -

Bivša supruga zvezde Čuvara plaže (Baywatch) Džeremija Džeksona - Loni Vilison već godinama živi na ulici kao beskućnica.

Neretko je fotoreporteri uhvate kako pretura po kantama za smeće. Engleski portal piše da je bivša fitnes instruktorka, danas 37-godišnjakinja, u sve težem stanju i da je ostala bez zuba.

Loni Vilson
foto: Profimedia

Loni je bila odevena u prljave i pocepane plave helanke i crnu majicu, dok je oko struka imala zavezanu trenerku. Na glavi je imala i rozu kapu koja je štiti od kalifornijskog sunca. Glavu je pokrivala i traper majicom.

Po ulici je gurala kolica iz supermarketa napunjena raznim predmetima, pa je sela da se odmori na ulicu. Ispred nje je bila hrpa stvari, među kojima je bio i jedan sok.

Loni Vilison
foto: Profimedia

Nakon nekog vremena prišao joj je neznani čovek i dao joj nešto hrane, što je Loni prihvatila sa osmijehom, pokazujući deficit zuba.

Drugi prolaznik joj je dao i nešto novca.

Pre nekoliko nedelja je Loni viđena i kako kopa po kontejneru.

"Jednostavno sam zapela," rekla je u jednom intervjuu.

Loni Vilison
foto: Profimedia

"Čak i kad bih mogla nekoga zamoliti za pomoć, ne postoji mnogo toga šta bi neko mogao da uradi da mi olakša... Pre nego sam postala beskućnica me udarila struja i od tada ne mogu ostati na jednome mestu. Ne mogu živeti u zgradi, ne mogu živeti u kući, ne mogu živeti nigde jer se jednostavno stalno moram kretati," rekla je u istom razgovoru.

"Ne želim unesrećiti nečiji tuđi život jer su se ljudi sa mnom za*ebali pa sam samo odlučila da ću samo čekati i gledati šts će se dogoditi kako vreme prolazi," kaže Loni.

Loni Vilison
foto: Profimedia

Inače, Loni i glumac Džeremi su se venčali 2012. godine, ali su se nakon niza svađa rastali dve godine posle. Situacija je kulminirala nakon što ju je on fizički napao u zajedničkom domu u zapadnom Holivudu. Ona je imala dva slomljena rebra, ozlede vrata i ogrebotine na licu.

Dobila je nervni slom 2016. godine, izgubila posao, stan i auto, a pre toga bila asistentkinja u jednom hirurškom centru u Los Anđelesu. Postala je zavisna od meta i alkohola.

Loni Vilison
foto: Profimedia

(Kurir.rs/A.M./The Sun)

Bonus video:

00:12

DARKO LAZIĆ SMRŠAO 70 KG, A SAD KRENUO I U TERETANU! Rešio da se zategne, ali jedva radi VEŽBE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track