EMOTIVNI STATUS MI JE KAO PCR TEST! Anja Mit progovorila o dečku, a onda IZNENADILA priznanjem šta bi bila da nije glumica!
Foto: Printscreen

otvoreno

EMOTIVNI STATUS MI JE KAO PCR TEST! Anja Mit progovorila o dečku, a onda IZNENADILA priznanjem šta bi bila da nije glumica!

Pop kultura -

Glumica Anja Mit progovorila je o povratku u pozorište i radu na projektima u doba korone, ali i kakva je u ljubavi.

- Teško, neprijatno, skini masku, stavi masku... Predstave, 50% sale, ljudi se plaše da dođu, ali guramo. Biće čudno kad prođe sve ovo, navikli smo se - započela je mlada glumica.

Činjenica je da je za kratko vreme uspela da osvoji brojna srca publike, i njena popularnost nikada nije bila veća. Otkrila je koliko joj to znači.

- Drago mi je iako ne patim od toga da sam popularna, to je danas najlakše. Nikada nije lakše bilo postati popularan. Srećna sam što sam to postigla pomoću svog posla, kroz glumu. Nekada opterećuje, nekada ne prija, ali dobro se držim - ispričala je Anja.

Iako vrlo mlada, Anja je tumačila brojne uloge, ali ne krije da joj je jedna posebno draga.

Ostvarila mi se želja da igram doktorku, i da se ne bavim glumom i medijima, ja bih bila estetski hirurg. Sada mi se igra baš neka dobra komedija - dodala je ona.

Za kraj je otkrila kakav je njen emotivni status, budući da se spekuliše da je u srećnoj vezi.

- Kako kad, kao PCR test, nekad pozitivan, nekad negativan - zaključila je Anja Mit u emisiji "Premijera-vikend specijal".

Kurir.rs/M.M.

BONUS VIDEO:

00:27

MILICA TODOROVIĆ POKAZALA KAKO ODRŽAVA LINIJU: Pevačica skinula 15kg, a evo kako izgleda dok VEŽBA! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track