SVAKU NOĆ PLAČEM PO SAT VREMENA U KREVETU! Glumica priznala sa čime se bori, a sebi izgovara JEDNU ISTU STVAR!
Foto: Profimedia

iznenadila

SVAKU NOĆ PLAČEM PO SAT VREMENA U KREVETU! Glumica priznala sa čime se bori, a sebi izgovara JEDNU ISTU STVAR!

Pop kultura -

Holivudska glumica i pevačica Bili Pajper nedavno je otkrila da joj je teško da balansira između privatnog i poslovnog života, i da često ume da zaplače zbog izazova koje to nosi.

Ova 38-godišnjakinja iskreno je priznala da je za nju neostvariva ravnoteža između posvećivanja poslu i vaspitanja dece i da je to često tera u očaj.

Bili Pajper
foto: Profimedia

Bili sa bivšim partnerom Lorenom Fokom ima sinove Vinstona (12) i Judžina (9), a sa pevačem Džonijem Lojdom ima dvogodišnju ćerkicu Talulu.

Glumica ističe da se povećan obim posla loše odrazio na njen porodični živozt i da joj je doneo emocionalne probleme.

"Uspostavljanje balansa je neostvarivo. Kada sam po ceo dan na poslu, to se uvek odrazi u odnosu sa mojom decom ili partnerom... Ako nisam na poslu. to se odražava na meni. Plačem na kraju svakog dana i provodim po sat vremena u krevetu i samo govorim sebi: "Biću bolja sutra, kunem se. Pročitaću priručnik za roditelje večeras i sve će biti bolje "", požalila se Bili.

Ona je dodala i da joj je majka Mandi rekla da je bilo lakše u njeno vreme, jer te drugi roditelji nisu procenjivali i mešali se u odgajanje. "Tada je sve bilo jednostavnije", prokomentarisala je.

Poznata plavuša, koja se proslavila kao pop zvezda još sa 15 godina, priznala je da je nekontrolisan rad u prošlosti imao negativan uticaj na njen život i mentalno zdravlje.

"Ne znam nikoga ko se toliko trudio kao ja kada sam imala 15 godina. Bila je to kombinacija izgaranja, pritisaka da postanem poznata, nepovezanosti sa porodicom, nedostatka kontrole nad životom... Otud i moj poremećaj ishrane. Osećala sam ogromne emocionalne i psihološke promene. Kad danas pomislim na moj život kada sam bila tinejdžerka, a radila sam 18 sati na dan i nikada nisam viđala porodicu, vidim kako je to negativno uticalo na moj život", zaključila je.

Bili Pajper
foto: Profimedia

Kurir.rs/I.B.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track