VOJIN I SLOBODA SU VREDNI, ON OREZUJE LOZU: Komšije poznatog para ponosni na susede, hvale ih kadgod stignu!
Na kraju sela Kuća bračnog para Mićalović-Ćetković, Foto: Ana Paunković, Nemanja Nikolić

Raj na Dunavu

VOJIN I SLOBODA SU VREDNI, ON OREZUJE LOZU: Komšije poznatog para ponosni na susede, hvale ih kadgod stignu!

Pop kultura -

Meštani Čortanovaca, gde glumački par ima imanje, kažu da bar jednom nedeljno dolaze i da Ćetković stalno nešto radi po dvorištu

Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković godinama žive u Beogradu, ali svoj odmor od gradske gužve pronalaze na imanju u Čortanovcima.

Ekipa Kurira posetila je ovo mesto, koje se nalazi na 20 kilometara od Novog Sada. Uklopljeno među padinama Fruške gore i Dunava, selo je poznato po bogatoj istoriji i vrednom turističkom potencijalu. Ovo su verovatno neki od razloga zbog kojih je bračni par glumaca odlučio da baš ovde kupi imanje i sagradi kuću.

Prelepe vikendice

Uskim putićem stiže se do kraja sela, gde se na uzvišenju prostire imanje glumaca od nekoliko hektara. Meštani kažu da je ovo novoizgrađeni deo naselja, u kom su napravljene prelepe vikendice s velikim dvorištima i čokotima vinove loze.

Na ulazu u imanje koje je u vlasništvu Slobode i Vojina nalazi se velika zelena kapija, a vikendicu okružuje prostrano dvorište s travnjakom. Stanovnici ovog sokaka, među kojima su i glumci, odatle uživaju u prelepom pogledu na Dunav. U dvorištu se nalazi veliki bor i zasađeni čokoti vinove loze. Ćetković je nedavno u intervjuu za medije rekao da ima 60 čokota i da je pomoćni objekat pored kuće izgradio s bliskim prijateljima, bez angažovanja firmi za gradnju.

Prve komšije poznatog para u Čortanovcima kažu za Kurir da glumci često posećuju imanje sa ćerkama i da vole da uživaju u prirodi, a za Ćetkovića otkrivaju da je vredan i da sve poslove oko kuće obavlja sam.

Vole prirodu

- Sloboda i Vojin porodično dolaze na imanje bar jednom nedeljno. Prošle godine za vreme karantina dugo su boravili ovde. Vidi se da su vredni i da vole prirodu, posebno Ćetković, koji je stalno u dvorištu i sam orezuje vinovu lozu - istakao je komšija.

Kurir.rs/ Aleksandra Kocić Foto: Ana Paunković, Nemanja Nikolić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track