OTKRIVENA NAJVEĆA TAJNA MARATONACA: Jedna scena iz KULTNOG filma nikada nije emitovana, a MIJA ALEKSIĆ je ispao heroj!
Foto: Printscreen/Youtube

NIJE BIO TAKAV DOGOVOR

OTKRIVENA NAJVEĆA TAJNA MARATONACA: Jedna scena iz KULTNOG filma nikada nije emitovana, a MIJA ALEKSIĆ je ispao heroj!

Pop kultura -

"Maratonci trče počasni krug" je jedan od filmova koji publika zna napamet i koji ima kultni status.

Maratonci trče počasni krug
foto: Printscreen/Youtube

Osim plejade neverovatnih glumaca koji su nosili naslovne uloge u ovom ostvarenju, ništa manje značajne nisu ni sporedne role.

Jedna od najupečatljivijih takvih uloga - onu sluškinje Olje, bila je poverena glumici Meliti Bihali, a ona je godinama kasnije otkrila i jednu tajnu sa snimanja.

Postoji scena iz ovog filma koja je snimljena, ali nikada nije emitovana. U njoj se više objašnjava sam lik sluškinje Olje i njene uloge u domu Topalovića kao "osobe za sve" - čak i za seks!

Scena je išla ovako - Aksentije Topalović Mija Aleksić) i služavka Olja (Melita Bihali) u krevetu su i na vratima se pojavljuje Laki (Bata Stojković) i vikne: "Tata, šta to radiš, večeras je moj red!".

Melita Bihali
foto: Nebojša Mandić

"Snimatelj Boža Nikolić insistirao je da Mija povuče sa nas čaršaf i da ja ostanem gola. Nisam pristala na to, jer se nismo tako dogovorili pre snimanja. Pobegla sam ogrnuta čaršafom u ćošak. Scena je bila veoma simpatična uz Batino pitanje koje je usledilo: "Tata, mogu li bar da gledam?"", ispričala je Melita godinama kasnije.

"Onda je Mija Aleksić stao u moju zaštitu rekavši da me ostavi na miru, jer nije bio takav dogovor", rekla je Melita tada, objašnjavajući da je cela scena do kraja snimanja ispala iz filma.

Melita Bihali
foto: Nebojša Mandić

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video:

01:03

NEOČEKIVANA PROMENA: Britni je 2007. imala slom, ošišala se na ćelavo, pa pustila plave uvojke! Sad se prefarbala i nije PLAVUŠA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track