Najnovije vesti

KATARINA ŽUTIĆ I ANJA MANDIĆ ODRASLE SU POD ISTIM KROVOM: Nagovorile smo roditelje da se venčaju, kasnije smo dobile brata!
Foto: Zorana Jevtić

neobična životna priča

KATARINA ŽUTIĆ I ANJA MANDIĆ ODRASLE SU POD ISTIM KROVOM: Nagovorile smo roditelje da se venčaju, kasnije smo dobile brata!

Pop kultura

Najneobičnije priče režira upravo život. A evo kako se život poigrao i spojio glumice Katarinu Žutić i Anju Mandić.

Radi se o tome da su se roditelji obe glumice razveli, a onda su se Anjina mama Ognjanka Ognjanović i Kajin tata Miloš Žutić zavoleli i venčali. To se desilo kada je Kaja Žutić imala 12, a Anja Mandić 11 godina, pa su zajedno i odrastale.

"Bile smo slične, obe jedinice i obe nesrećne što nemamo sestru ili brata. Brzo smo se zavolele. Spavale smo jedna kod druge, zajedno letovale, nagovorile roditelje da se venčaju. Posle smo dobile brata“, otkrila je Anja Mandić u jednom intervjuu.

S druge strane, majka Katarine Žutić, čuvena glumica Svetlana Bojković, družila se sa Anjinom mamom, suprugom bivšeg muža, glumicom Ognjankom Ognjanović. O tome kaže:

„Za mene je to normalno ali, nažalost, retka je to pojava kod nas. No, dobro, šta da radimo. Naravno da se družim sa Mišinom ženom, njen Đorđe je Kajin brat po ocu. I on je bio kod nas u Helsinkiju. U odličnim sam odnosima i sa Ognjankinom ćerkom Anastasijom Anjom Mandić, koja je takođe sjajna glumica, kao i sa Ivom, Mucijevom ćerkom, i njenom decom“.

Inače, Svetlana se prvi put udala za našeg poznatog glumca Miloša Žutića i iz tog braka dobila je ćerku Katarinu. Razveli su se posle 18 godina braka, a glumica je drugi put stala pred oltar sa upravnikom Ateljea 212 Ljubomirom – Mucijem Draškićem. Sedam i po godina nakon što je on preminuo, stupila je vezu sa sadašnjim suprugom, uglednim diplomatom Slavkom Kruljevićem (67).

Katarina Žutić, Anja Mandić
foto: Zorana Jevtić, Damir Dervišagić

kurir.rs/novosti

Bonus video:

Katarina Žutić o ulozi Slavice Đukić Dajanović u seriji Porodica
02:10

Katarina Žutić o ulozi Slavice Đukić Dajanović u seriji Porodica

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...
track