BILA JE JEDNA OD NAJLEPŠIH ŽENA, TUKLA JE DEČKA I ZAVRŠILA NA PSIHIJATRIJI: Na novim fotkama se smeje, ali uopšte ne liči na SEBE
Foto: profimedia

pobedila je zavisnost

BILA JE JEDNA OD NAJLEPŠIH ŽENA, TUKLA JE DEČKA I ZAVRŠILA NA PSIHIJATRIJI: Na novim fotkama se smeje, ali uopšte ne liči na SEBE

Pop kultura -

Heder Loklir (59) je bila jedna od najlepših žena Holivuda i glumila je u hit serijama poput Dinastije i Melrouz Plejsa.

Paparaci su je snimili na ulici tokom kupovine sa verenikom Krisom Hajzerom. Nije imala ni trunku šminke, a njeno otečeno lice odaje utisak da nije prestala sa estetskim zahvatima.

Heder Loklir
foto: Profimedia

Fotografije je objavio britanski portal i upravo su one dokaz da glumica očigledno nije stala sa zahvatima.

Heder, koju je poslednjih godina vrlo teško i uslikati, ovaj put je uhvaćena bez šminke u kalifornijskom gradu Agoura Hills, tokom šopinga sa svojim verenikom Krisom Hajzerom.

Iako je zabrinula izgledom, osmeh sa lica nije skidala, a oboje su delovali baš srećno i zadovoljno, iako nije uvek bilo tako, pošto im je zajednička prošlost baš burna. Naime, Heder je Krisa tukla u martu 2018. godine, a policiju je tada zvao njen brat. Kada su policajci stigli, pretila im je i tvrdila da će ih srediti oružjem koje drži u kući, ali ubrzo je utvrđeno da ono ne postoji.

U to vreme, Heder je imala velike probleme s alkoholom i nasiljem, a bila je i na psihijatrijskom lečenju.

Ipak, par je kasnije savladao sve probleme, a Kris je pomogao Heder u borbi protiv zavisnosti.

Heder je u aprilu 2020. godine obeležila godinu dana kako je trezna, a njen prijatelj je za američki magazin otkrio da se glumica napokon mentalno nalazi na dobrom mestu.

Heder Loklir
foto: Profimedia

- Dobro se drži i izgleda sjajno - kazao je, a ona je važan datum obeležila i na svom Instagramu.

Tada je poručila da nema nameru da se vraća na staro.

Heder Loklir
foto: Profimedia

Inače, Heder i Kris zabavljali su se još u srednjoj školi, ali su nakon školskog razdoblja nastavili dalje, svako na svoju stranu. Ljubav su obnovili u jesen 2017. godine.

(Kurir.rs/A.M./Daily mail)

Bonus video:

01:39

MLADA GLUMICA ODE U PEVAČICE? Ćerka SLAVNIH roditelja napravila PREOKRET u karijeri! Već izdala prvi singl i pravi je HIT!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja