POČELO SNIMANJE NASTAVKA TV SERIJE KLAN: Druga sezona prati dalji uspon mafijaškog klana na čijem su čelu Šok i Paša
Foto: Firefly Production

konačno

POČELO SNIMANJE NASTAVKA TV SERIJE KLAN: Druga sezona prati dalji uspon mafijaškog klana na čijem su čelu Šok i Paša

Pop kultura -

Nakon dugog iščekivanja počelo je snimanje nastavka TV serije "Klan", koja je svojom prvom sezonom osvojila sve simpatije publike.

Pod palicom kreatora serije Bobana Skerlića ova serija u nastavku donosi uzbudljive priče koja će pratiti dalji uspon mafijaškog klana na čijem su čelu Šok i Paša. U novim epizodama, oni napreduju u kriminalnoj hijerarhiji i uspostavljaju novi poslovni model – otmice bogataša, što im predstavlja novi izvor zarade.

serija Klan
foto: Firefly Production

Motivisani novcem i prestižom, Šok i Paša postepeno usavršavaju svoj novi "poslovni model“ u čemu im pomažu saučesnici iz policije, zdravstva, kao i namerni i slučajni jataci, i članovi njihovih porodica.

Pored glavnih glumaca Aleksandra Dimitrijevića i Nedima Nezirovića, u nastavku “Klana” ćemo opet gledati i Vladimira Кovačevića, Nenad J. Popovića, Mladena Sovilja, Ivana Zarića, Feđu Štukana, Uroša Jovčića, Miloša Petrovića Trojpeca.

serija Klan
foto: Firefly Production

Produkcijska kuća Firefly i Telekom Srbija stoje iza ovog originalnog TV projekta čije se premijerno emitovanje očekuje tokom sledeće godine na kanalu Superstar TV.

Kurir.rs

Bonus video:

04:00

Nedim Nezirović: Iva Ilinčić mi je više od koleginice, sve ovo me je mnogo pogodilo!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track