ON JE PRESLIKAN TATA: Upoznajte Srđana, naslednika frontmena ZABRANJENOG PUŠENJA Neleta Karajlića! (FOTO)
Foto: Nemanja Nikolić

podrška ocu

ON JE PRESLIKAN TATA: Upoznajte Srđana, naslednika frontmena ZABRANJENOG PUŠENJA Neleta Karajlića! (FOTO)

Pop kultura -

Dok je sredinom maja mnoge obradovala vest o tome da se snima nastavak kultne serije "Složna braća - The Next Generation", u produkciji Telekoma Srbije, čije replike pamte brojne generacije i rado ih i dan-danas citiraju, stidljivo je objavljena i informacija da je autor scenarija uz Nedana Jankovića, poznatijeg kao Nele Karajlić, i njegov sin Srđan.

Srđan Janković, Nele Karajlić
foto: Nemanja Nikolić

Nele novi TV projekat radi u društvu supruge Sanje i naslednika, a tenutak ponosa i sreće zabeležila je naša ekipa na setu.

Nenad Janković sa Sanjom se sreo kada je bio "samo Janković". Baš uz nju je postao Nele Karajlić, a deci nikad nije nametao svoju popularnost. Ima dvoje dece. Ćerka Jana je po zanimanju veterinar, a Srđanu ima malo podataka. Nele je za naslednicu govorio da je zanima umetnost, a da sin trenira fudbal. Srđan koji je miks mame i tata, bio student je američkog "Mount Mercy" univerziteta, a scenario za "Složnu braću" radio je tokom svog boravka u Kanadi tokom korone.

Serija Složna braća
foto: Nemanja Nikolić

"Srđan je bio motor dramaturških ubrzanja, a ja sam bio zadužen da deskripciju. Nije bilo planirano da tako radimo, nego nas je korona na to pritisla. On je bio u Kanadi, ja u Beogradu. Odlučili smo tada da pravimo scenario za seriju", rekao je Nele za Kurir.

Postavu "Složne braće - nove generacije" čine Nataša Ninković, Marko Gvero, Rale Milenković, Nikola Pejaković, Andrija Kuzmanović, Nenad Okanović, Bojan Ivković, Milan Kovačević, Amar Ćorović, Maja Čampar i mnogi drugi.

Producent "Složne braće" je Telekom Srbija, dok je izvršna produkcija poverena ETM produkciji. Serija će se prikazivati na Superstar televiziji, kao i na RTS ili nekoj drugoj televiziji sa nacionalnom frekvencijom. Ekipa će raditi do kraja jula, a u planu je da se snimi 12 nastavaka.

Kurir.rs/ Ljubomir Radanov

Bonus video:

02:45

PALA PRVA KLAPA NASTAVKA U KAFANI SLOŽNA BRAĆA: Nele otkrio detalje nove serije, a JEDNA PODUDARNOST iznenadila je sve!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track