UGOJIO SE 20 KG ZA SAMO 3 NEDELJE: Poznatog glumca i MODELA Marka Valberga više niko NE PREPOZNAJE! (FOTO)
Foto: Profimedia

neprepoznatljiv

UGOJIO SE 20 KG ZA SAMO 3 NEDELJE: Poznatog glumca i MODELA Marka Valberga više niko NE PREPOZNAJE! (FOTO)

Pop kultura -

Mark Valberg nekada je bio i model za Calvin Klein, ali i neko ko se drži veoma strogog režima života te su njegove nove fotografije iznenadile i zabrinule njegove fanove.

Poznati holivudski glumac nedavno je napunio 50 godina, ali je i dalje jedan od miljenika žena. Igrao je u brojnim ostvarenjima, te se često nalazi na listama najplaćenijih ali i najpoštovanijih glumaca.

Interesantno je i da je njegov život danas daleko mirniji nego u mladosti kada je zbog problema sa drogom svoje tinejdžerske dane proveo u zatvoru. Bio je optužen za pokušaj ubistva, i poznat po rasističkim ispadima, ali je uspeo da se izvuče iz svega i okrene novi list zahvaljujući veri, a to ga je i izvuklo iz bande kojoj je pripadao.

Oprobao se i u modelingu, te je neko vreme radio i za prestižni brend Calvin Klein, a upravo ga je to vinulo u zvezde i omogućilo mu da se probije u svetu glume.

Mark Valberg
foto: Profimedia

Zarad uloga nije mu bilo teško da se transformiše, a danas je prepoznatljiv po brojnim hit ostvarenjima u kojima je igrao poput "Boogie nights", "Ted", "The Departed", i mnogim drugim.

Glumac se zbog problematične prošlosti drži strogog režima života gde dan započinje molitvom u 2:30 ujutro, a završava druženjem s porodicom do 19:30 kada odlazi na spavanje. Između tog vremena smestio je nekoliko serija vežbanja i zajedničkih obroka s porodicom.

Zato i jeste bilo iznenađenje kada su njegove najnovije fotografije preplavile mreže. Mark koji je uvek u top formi nabacio je 20 kilograma za samo 3 nedelje, te je pojavom zabrinuo mnoge obožavatelje.

Mark Valberg
foto: Profimedia

Srećom, u pitanju je bila samo uloga za film "Stu" o bivšoj bokserskoj legendi teške kategorije.

- Glumim tipa koji je bio borac. Preselio se u Los Anđeles da bi postao glumac, zaljubio se u devojku, doživeo nesreću, a potom imao duhovno iskustvo van tela, te odlučio da postane sveštenik - objasnio je glumac i dodao:

- Umro je od retke bolesti, ali je imao veliki uticaj na mnoge ljude u vrlo kratkom vremenu.

Mark Valberg
foto: Profimedia

Mark je ovu ulogu dočekao sa oduševljenjem s obzirom da je konačno mogao, s obzirom na strog režim, da konačno uživa do mile volje i u omiljenim poslasticama.

- Hteli su da zdravim putem dođem do debljine, ali toliko dugo sam na strogom režimu, da sam jedva dočekao da jedem palačinke - priznao je glumac.

Uz dodatne kilograme, Mark je pustio i brčiće, a obrijao je i glavu tako da zaista ne liči na onog Marka na kog smo navikli. Jedno je sigurno - svi sa nestrpljenjem očekuju premijeru filma, ali i koliko će vremena biti potrebno glumcu da se svih ovih kilograma i reši.

Mark Valberg
foto: Profimedia

(Kurir.rs/A.A./wanted)

Bonus video:

00:31

SJAJNA ATMOSFERA MEĐU KRALJICAMA: Dok se čeka rival u četvrtfinalu Danilović gledao kako padaju trojke sa pola terena VIDEO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track