NAPETOST SE NE SMANJUJE U KRALJEVSKOJ PORODICI! Princ Čarls NE ŽELI da se sretne sa Harijem na otkrivanju statue princezi Dajani!
Foto: Profimedia / David Dyson / Avalon

kopmlikovano

NAPETOST SE NE SMANJUJE U KRALJEVSKOJ PORODICI! Princ Čarls NE ŽELI da se sretne sa Harijem na otkrivanju statue princezi Dajani!

Pop kultura -

Otkriveno je kako princ Čarls za sada nema planove da se nađe sa svojim mlađim sinom Harijem, koji će ponovno biti u Ujedinjenom Kraljevstvu početkom jula.

Princ Hari
foto: Printscreen

Princ Hari (36) ponovno će zbog prodičnih obaveza posetiti Englesku. Krajem juna trebao bi da dođe iz Sjedinjenih Američkih Država kako bi 1. jula mogao prisustvovati otkrivanju statue princeze Dajane.

Da je još živa Dajana 1. jula slavila 60. rođendan, a baš zato su prinčevi Vilijam (39) i Hari (36) odabrali kao datum za otkrivanje statue napravljenog u njenu čast. Kip su krenuli da planiraju nekoliko godina pre nego što je Hari napustio kraljevsku porodicu i dao nekoliko intervjua punih optužba protiv njih.

Vilijam, Hari, Princ Vilijam, Princ Hari, Princ Filip
foto: Profimedia, AP/Toby Melville

Princ Čarls (72) neće prisustvovati događaju, iako je to prvi put da će Hari ponovno biti u Ujedinjenom Kraljevstvu nakon sahrane princa Filipa. Iako su tada otac i sin razgovarali, Čarls ne planira to da ponovi.

- Čarlss je bio vrlo jasan da neće biti tamo, jer ide u Škotsku. Nisu se planirali susresti - rekao je anonimni izvor za britanski portal.

Predviđa se kako će braća zajedno doći na otkrivanje skulpture, kao način da pokažu poštovanje Dajani. Međutim, održat će odvojene govore.

Princ Hari, Megan Markl, Princ Vilijam, Kejt Midlton
foto: Shutterstock/Sarnia, Shutterstock/360b

- Nisu uživo ni pošteno razgovarali, komunicirali su samo putem poruka - izjavio je drugi izvor. Nastavio je kako ne misli da će do pomirenja doći u skorije vreme, jer je njihova "veza još uvek vrlo napeta".

Dok britanski mediji nagađaju šta će biti sa okupljanjem, još jedna informacija je puštena u javnost, a ovog puta se tiče internet domena. Naime, Saseksi su kupili dva domena za svoju ćerku LilibetDiana.com. i LiliDiana.com, gde je drugi kupljen četiri dana rođenja malene Lilibet.

Dorija Regland, princ Hari, Megan Markl
foto: Profimedia

(Kurir.rs/A.M./The Sun)

Bonus video:

02:43

SLADOLED OD KREMPITE! Subotičanin prvi u Evropi napravio zanimljiv ukus u NAJSTARIJOJ poslastičarnici u zemlji

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track