SVETSKA EKSKLUZIVA: DŽASTIN BIBER U ŠETNJI SA SUPRUGOM HEJLI: Paparaco Kurira za petama bračnom paru! (VIDEO)
Foto: Shutterstock/DFree, Kurir

kurir u grčkoj

SVETSKA EKSKLUZIVA: DŽASTIN BIBER U ŠETNJI SA SUPRUGOM HEJLI: Paparaco Kurira za petama bračnom paru! (VIDEO)

Pop kultura -

Svetska muzička zvezda Džastin Biber i njegova supruga Hejli Biber trenutno se nalaze na odmoru u Evropi. Posle Pariza, gde su se susreli i s francuskim predsednikom Emanuelom Makronom, oni su otišli za Grčku, gde uživaju u poseti raznim grčkim ostrvima.

Džastin Biber, Hejli Biber
foto: Kurir

Oni su na put krenuli s ličnim obezbeđenjem i, kako saznajemo, menjaju lokacije na kojima odsedaju kako bi videli što više mesta i prirodnih lepota Grčke. Tako su dosad nekoliko dana proveli na luksuznom Mikonosu, a zatim i na Milosu, najpoznatijem po kipu boginje Afrodite, gde ih je i uslikao paparaco Kurira.

Bračni par vreme provode po udaljenim plažama i uvalama, a rana jutra i večeri rezervisani su za šoping i večere u luksuznim restoranima s tradicionalnom grčkom kuhinjom.

Džastin Biber, Hejli Biber
foto: Kurir

Mi smo ih zatekli u takvoj jednoj šetnji ostrvom Milos. Raspoloženog pevača i manekenku čuvala su dva telohranitelja dok su prolazili uskim uličicama ostrva.

Turisti koji su se mimoišli s njima nisu mogli da poveruju da prolaze pored slavnog para, pa bi tek nakon nekoliko sekundi shvatili ko je u pitanju.

Kurir.rs/A.P.

Džastin Biber, Hejli Boldvin
foto: Profimedia

Bonus video:

05:28

Viral - Mladi brakovi

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track