ANJU SVI ZNATE, A EVO KAKO IZGLEDA SIN VESNE ČIPČIĆ: Diplomirao je režiju i želi da izbegne teret POZNATIH RODITELJA! (FOTO)
Foto: Dragana Udovičić

budući ujak

ANJU SVI ZNATE, A EVO KAKO IZGLEDA SIN VESNE ČIPČIĆ: Diplomirao je režiju i želi da izbegne teret POZNATIH RODITELJA! (FOTO)

Pop kultura -

Vesna Čipčić je u braku sa kolegom Aleksandrom Sašom Alačem dobila ćerku Anju, ali i sina Ivana, koji je takođe posvećen dramskoj umetnosti.

Kada se prvi put pojavila na filmskom platnu, ulogom u filmu "Montevideo, Bog te video" o Anji Alač pisalo se kao o ćerki Vesne Čipčić, koja je od majke nasledila raskošnu lepotu i talenat.

Verovatno iz želje da barem u javnosti izbegne teret "poznatih roditelja", Ivan je odlučio da za javnost ostane misterija.

Iako je sin Vesne Čipčić i Aleksandra Alača upisao Fakultet dramskih umetnosti, studirao i diplomirao režiju, svojski se potrudio da javnost o njemu što manje sazna. On je izuzetno je blizak sa svojom porodicom i oduševljen činjenicom da će uskoro postati ujak.

Kurir.rs/A.A.

Bonus video:

02:02

UČESTVOVALA JE U OPERACIJI TRIJUMF, A POTOM POTPUNO NESTALA: Sada se vratila na scenu, a nedavno suočila sa velikim gubitkom!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track