TOM HENKS ZAVRNUO SLAVINU, VIŠE NE DAJE PARE SINU: Čet Henks krenuo STRANPUTICOM, napao devojku i dobio TUŽBU!
Foto: Printscreen/Instagram

bori se sA DEMONIMA

TOM HENKS ZAVRNUO SLAVINU, VIŠE NE DAJE PARE SINU: Čet Henks krenuo STRANPUTICOM, napao devojku i dobio TUŽBU!

Pop kultura -

Devojka koja tuži sina Toma Henksa, Četa Henksa, zbog navodnog nasilja kaže da je mladi reper i glumac počeo da propada nakon što su ga roditelji "odsekli" što se finansija tiče.

Kijana Parker je rekla za poznati američki portal da je Čet počeo da pije alkohol ponovo početkom prošle godine, otprilike u vreme kada je pandemija korona virusa počela da se probija širom zemlje.

Kada su Tom Henks i Rita Vilson saznali, prestali su da plaćaju njegove stvari, za koje ona veruje da su mogle da utiču na njegovo ponašanje prema njoj.

Tom Henks, Rita Vilson
foto: Profimedia

- Naša veza je bila u redu, ali on nije bio u redu... - rekla je.

- Nije se u početku loše ponašao prema meni, već je samo imao posla sa mamom i tatom koji su ga "odsekli" finansijski jer je ponovo počeo da pije i puši travu, a to nije bilo u njihovom pravilniku o podržavanju. Pa su prekinuli da mu daju novac - kaže Kijana.

- Istekao mu je zakup stana, njegov cimer je odlazio i on nije imao gde da ide - rekla je i dodala da mu je pomogla da nađe nov stan i da bude tamo "kad nema nikog"

- Imao je loš dane pogotovo kada je dobijao poruke od roditelja, borio se protiv mnogo demona i mnogo problema - rekla je.

- Tamo odakle sam ja i kako su me vaspitali, ali moji roditelji su puni ljubavi i podrške ni naučili su me da tako treba da se radi. Međutim, ne možete se boriti protiv tuđih demona -

Kijana je rekla i da se bori protiv demona iz detinjstva i da njegovi roditelji nisu toliko savršeni koliko svet misli, kao i da se Čet borio da ostane trezan i da ne konzumira narkotike, ali je poklekao.

Da podsetimo, Kijana ga je tužila za napad, a onda je Čet uzvratio kontra-tužbom i optužio je da mu je ukrala novac.

(Kurir.rs/A.M./RadarOnline)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track