NA SVE SU MISLILI, NIŠTA NISU PREPUSTILI SLUČAJU: Spomenik Ledi Di je baš DETALJAN, ali jedna stvar udara na EMOCIJE posebno!
Foto: Profimedia

neverovatno

NA SVE SU MISLILI, NIŠTA NISU PREPUSTILI SLUČAJU: Spomenik Ledi Di je baš DETALJAN, ali jedna stvar udara na EMOCIJE posebno!

Pop kultura -

Na dan kada bi proslavila svoj 60. rođendan, odnosno 1. jula, sinovi pokojne princeze Dajane, prinčevi Vilijam i Hari, otkrili su u Londonu i pokazali svetu njenu najnoviju statuu, a koja je posebna i po tome što je u njemu isklesan i jedan od njenih čuvenih stajlinga, po kojima je za života bila poznata.

Princeza Dajana, princ Hari, Princ Vilijam
foto: Profimedia

Za razliku od nekih ranijih dela, ovaj poslednji spomenik princeze Dajane, predstavljen je javnosti na dan kada bi, da je živa, proslavila svoj 60. rođendan, njena je slika i prilika. Prepoznatljive dečačke frizure, dok stoji pored dečaka i djevojčice izrađenih u kamenu, princeza Dajana gleda u daljinu, obučena u jedan od svojih dobro znanih stajlinga.

Reč je kombinaciji suknje koja prati liniju tela sa velikim remenom, kao i delimično raskopčanoj košulji, a upravo taj stajling imala je na mnogima znanoj fotografiji iz 1993. godine.

božićna čestitka princeza Dajana
foto: Profimedia

Reč je o božićnoj čestitki na kojoj pozira sa sinovima, prinčevima Harijem i Vilijamom, a koja je ujedno označila i prvi njen Božić nakon što se rastala sa princom Čarlsom.

Iako joj je kosa izrađena na spomeniku malo duža, sve ostalo neodoljivo podseća upravo na taj Božić ovekovječen fotoaparatom. Kako su najavili iz Kensingtonske palate, spomenik je izrađen kako bi odao počast finalnom periodu njenog života, kada je princeza Dajana svetu postala dobro poznata kao ambasadorka mnogih udruženja i humanitarka.

božićna čestitka princeza Dajana
foto: Profimedia

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video:

02:00

KURIR TELEVIZIJA NA SNIMANJU OLUJE: Autentične priče SRPSKIH stradalnika nikog ne ostavljaju RAVNODUŠNIM

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track