PRIČALO SE DA JE ONA KRIVA ZA RAZVOD BREDA I ANĐELINE: Oskarovka mamila uzdahe u Kanu! Njena haljina je pravljena 322 SATA! (FOTO)
Foto: Profimedia

crveni tepih

PRIČALO SE DA JE ONA KRIVA ZA RAZVOD BREDA I ANĐELINE: Oskarovka mamila uzdahe u Kanu! Njena haljina je pravljena 322 SATA! (FOTO)

Pop kultura -

Glumica Marion Kotijar oduševila je sve u Kanu kada se pojavila u srebrnoj haljini neobičnog kroja. Za toaletu koju je dobitnica najprestižnije glumačke nagrade Oskar tom prilikom ponela, bilo je potrebno čak 322 sati da bi se napravila.

Marion Kotijar
foto: Profimedia

Čuveni festival u Kanu okupio je krem filmske elite iz celog sveta. Sve je vrvelo od raskošnih toaleta poznatih dama koje kao da su ove godine imala dodatnu inspiraciju za svoja modna izdanja.

Jedna od onih koja je privukla ogromnu pažnju bila je slavna glumica Marion Kotijar, koja se na crvenom tepihu pojavila u neobičnoj srebrnoj haljini interesantnog kroja.

Marion Kotijar
foto: Profimedia

Kako je i sama glumica rekla, prvi put je haljinu videla u julu 2020. godine na maloj prezentaciji i istog trenutka se zaljubila u nju.

"Izgleda kao umetničko delo", rekla je Marion, a zapravo u neku ruku to i jeste, omajući u obzir da je za njenu izradu bilo potrebno više od 322 sata rada.

Inače, glumica pored zapaženih filmskih uloga i osvojenom Oskaru za najbolju žensku ulogu u filmu "Život u ružičastom" 2008. godine, pažnju publike i šire javnosti privlačila je i golišavim scenama pokazavši nam nekoliko puta da joj skidanje do kraja ne predstavlja nikakav problem, kao što je bio slučaj u filmu "Ismaelovi duhovi".

Marion Kotijar
foto: Profimedia

Ipak, jedan od najvećih skandala u kom se našla povezan je sa miljenikom žena Bredom Pitom i njegovim razvodom od Anđeline Džoli, za koji su neki okrivili upravo Marion. Naime, oni su 2015. godine zajedno snimili film "Tajna veza", koji je premijerno prikazan godinu kasnije, baš kada je Bred objavio vest da se razvodi, a i van seta glumci su bili poprilično bliski, što je doprinelo da se glasine o prevari prošire brzinom svetlosti.

Anđelina Džoli, Bred Pit
foto: Profimedia

Kurir.rs/A.A.

Bonus video:

01:43

GLUMAC BOSILJČIĆ PROBIJA GRANICE! Spustio se užetom niz Avalski toranj, a sad OTKRIO i NEOBIČAN hobi, od koga ga je bilo STRAH

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track