BIKOVIĆ NE IZLAZI IZ TERETANE! Glumca uhvatio Kurirov paparaco, a evo zašto mora da ostane u dobroj formi! OPASAN
Foto: Zorana Jevtić

rad na sebi

BIKOVIĆ NE IZLAZI IZ TERETANE! Glumca uhvatio Kurirov paparaco, a evo zašto mora da ostane u dobroj formi! OPASAN

Pop kultura -

Miloš Biković često objavljuje svoje snimke i fotografije iz teretane, ali mnogi i dalje sumnjaju u to da je on zaista posvećen treningu.

Naša ekipa uverila se da glumac i te kako trenira. Miloša smo sreli pre nekoliko dana u centru Beograda dok je šetao sportski obučen, noseći ranac na leđima. Slikali smo ga i pitali ga gde se uputio, a on nam se ljubazno javio i odgovorio da je završio trening u teretani. Glumca smo potom nakon nekoliko dana sreli i na Egzitu, gde inače dolazi svaki put kad se održava ovaj festival.

MIloš Biković
foto: Zorana Jevtić

Inače, Biković je ranije govorio da mu vežbanje pomaže da se bolje snađe u zahtevnim ulogama koje ima, poput lika Marete u "Južnom vetru". Osim treniranja u teretani, on je vežbao i druge tehnike za taj projekat. Koliko je bio uspešan u tome pokazuje činjenica da na snimanjima nije koristio usluge kaskadera, već je većinu scena sam odradio.

- Nisam znao da li ću bos da nagazim na neko staklo, što mi je u kadru dalo dozu straha. Nije mi bilo lako ni da skačem s terase sa tri-četiri metra visine, ali volim da probam nove stvari - rekao je glumac jednom prilikom. Najzahtevnije scene bile su one u kojima mora da vozi automobil, i to divljajući ulicama.

MIloš Biković
foto: Zorana Jevtić

- Na setu su s nama bili profesionalni vozači i njihovi saveti su mi značili. Na automobilu treba da se izvrše promene u kočionom sistemu kako bi moglo da se izvede sve ono što je prikazano u filmu. Današnji automobili imaju sistem koji ne dozvoljava da pravite kaskade. Te komplikovane kaskade kolima uradili su profesionalni vozači - objasnio je Biković.

Osim obaveza zbog premijere "Južnog vetra", Miloša uskoro očekuje i rad na filmu "Budi bog s nama" reditelja Slobodana Šijana, što znači da će mu naredni period biti gusto popunjen po pitanju snimanja. Ali, s obzirom na to da je u formi jer redovno trenira, nema sumnje da će sve izdržati.

MIloš Biković
foto: Zorana Jevtić

Kurir.rs

Bonus video:

03:39

KROZ FILM BUDI BOG S NAMA UPOZNAJEMO BEOGRAD IZ ZLATNOIG DOBA: U Šijanovom filmu prvi put u kadru SLOBODA MIĆALOVIĆ I BIKOVIĆ!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track