DAMIJANO DAVID OPET ŠOKIRA JAVNOST: Ošišao se i obukao SE*SI veš, svi ga hvale i kažu da mu brusthalter odlično stoji! (FOTO)
Foto: Profimedia

atraktivno

DAMIJANO DAVID OPET ŠOKIRA JAVNOST: Ošišao se i obukao SE*SI veš, svi ga hvale i kažu da mu brusthalter odlično stoji! (FOTO)

Pop kultura -

Pobednici Evrovizije 2021., članovi italijanskog benda "Maneskin" neprestano šokiraju javnost i obožavaoce, a posebno frontmen grupe Damijano David.

Uprkos njegovoj navici da povremeno obuje štikle i nalakira nokte, žene su poludele za Damijanom.

Damijano je ovoga puta otišao korak dalje i objavio nove fotografije na kojima je on u brushalteru i ženskom rublju, podvezicama i se*si štiklama, a onda su njegova koleginica i on poslali poruku.

- Želim da budem tvoja igračka, želim da budem tvoja učiteljica - piše ispod fotografije koju su objavili članovi benda "Maneskin".

Njihovi fanovi odgovorili su da im se ovo ipak dopada: "Damijano izgleda bolje u brushalteru od mene", "On jednostavno može sve", "Vrisnula sam", "Nek radi šta hoće, meni je uvek se*si", samo su neki od komentara fanova . Mada bilo je i onih koji su mišljanja da je Damiano malo preterao i da mu to baš i nije trebalo.

Ovom fotografijom bend je najavio da spot za pesmu "I Wanna Be Your Slave" izlazi uskoro.

- Još malo - poručio je u komentarima Damiano i zamolio pratioce da ih ne prijavljuju zbog ove fotigrafije.

Maneskin
foto: Printscreen/Instagram

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video:

00:30

SENIDA NIJE IZAŠLA NA NASTUP: Evo šta joj je bilo preče od njene publike, pa ih je IZNEVERILA! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja