POČELO SNIMANJE DRUGE SEZONE MOČVARE: Nove epizode smeštene u Sentu, a Goran Bogdan dobija dostojnog naslednika
Foto: Firefly Production

iza kamere

POČELO SNIMANJE DRUGE SEZONE MOČVARE: Nove epizode smeštene u Sentu, a Goran Bogdan dobija dostojnog naslednika

Pop kultura -

Nakon velikog uspeha koji je postigla prva sezona TV serije "Močvara", uigrana ekipa, predvođena kreatorima serije Olegom Novkovićem i Milenom Marković, udružila je snage i u drugoj sezoni, koja će publici doneti još intrigantniju priču.

Novih deset epizoda koje će se stilski i vizuelno naslanjati na prvu sezonu, gledaocima će doneti novu priču u kojoj inspektor Nikola Krsmanović (Goran Bogdan) istražuje niz okrutnih ubistava, ali i istovremeno otkriva tajnu vlastitog porekla. On dobija dostojnog naslednika u liku Atile Seleša, koga tumači mladi vojvođanski glumac Robert Ožvar.

Serija Močvara
foto: Firefly Production

Radnja nove priče je izmeštena iz Novog Beograda i odvija se u Senti, u naizgled idiličnom vojvođanskom mestu, na obali reke, gde nekoliko porodica živi, vlada i odlučuje o životu i smrti. Kroz nove epizode publika će moći da vidi kako se inspektor Nikola menja, kako je spreman da prašta, kao i šta će sa njim novo događati, a to sve mogu da budu ključna pitanja za razvoj nekih novih priča.

Pored Gorana i Roberta, u seriji igraju Jana Bjelica, Sara Klimoska, Sonja Kolačarić, Miloš Timotijević, Marko Janketić, Lidija Kordić, Katarina Marković, Marta Bjelica, Dragan Mićanović, Dejan Dedić, Anja Pavićević, Stefan Trifunović, Bojan Žirović, Nenad Stojmenović, Slobodan Boda Ninković i mnogi drugi.

Produkcijska kuća "Fajerflaj" i Telekom Srbija stoje iza ovog originalnog TV formata, čije premijerno emitovanje možemo da očekujemo tokom sledeće godine na kanalu Superstar TV.

Serija Močvara
foto: Firefly Production

(Kurir.rs)

Bonus video:

02:13

MLADI GLUMAC OBUKAO FUDBALSKI DRES: Bio je velika zvezda, a onda je zapao u POGREŠNE ruke! Nagli pad karijere! (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track