RASPEVANO OVE NEDELJE U BEOGRADU: Sviraju Kolja i Artan Lili, a evo kakva su pravila za ulazak na Bajagin nastup na Tašu
Foto: Marina Lopičić

grad živi

RASPEVANO OVE NEDELJE U BEOGRADU: Sviraju Kolja i Artan Lili, a evo kakva su pravila za ulazak na Bajagin nastup na Tašu

Pop kultura -

Bajaga, Kolja, Artan Lili, Obojeni program neki su od domaćih i stranih muzičara koji će obogatiti kulturni život prestonice narednih dana. Bajaga i Instruktori nastupiće u petak na stadionu Tašmajdan, što će biti prvi solo koncert u Beogradu punog kapaciteta sa skoro 12.000 ljudi.

U organizaciji agencije GMR, Momčilo Bajagić sa svojim bendom i prijateljima Sašom Loknerom, Žikom Milenkovićem, Miroslavom Cvetkovićem i drugima napraviće presek karijere duže od 35 godina.

Organizatori koncerta Bajage i instruktora podsećaju da će uz kartu za koncert, ulaz biti moguć uz digitalni zeleni sertifikat a za sve one koji ne poseduju ovaj dokument, organizovana su besplatna brza testiranja, koja će se obavljati u četvrtak i petak 15. i 16. jula u laboratorijama AQUALAB u Beogradu. Na sam dan koncerta, punktovi za besplatno testiranje biće postavljen i ispred Taša.

Nikola Pejaković, Nikola Pejaković Kolja
foto: ATA images

Nikola Pejaković Kolja večeras će ponovo svirati na sceni Letnje bašte rok kluba Fest u Zemunu.

Muzički program multimedijalnog festivala DEV9T nastaviće se večeras na prostoru Stare ciglane, gde se inače i održava ovaj jedinstveni festival. Prvi na scenu izlazi Kralj Čačka, sutra veče nastupa Obojeni program, u subotu Artan Lili, a za kraj rok bend Svemirko, gde je ključna osoba, autor pesama i lider sastava - Marko Vuković.

Artan Lili
foto: Ivana Čutura

Kurir.rs / Tanjug

Bonus video:

01:48

BAJAGA NA ARSENAL FESTU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track