DEVOJKA MIK DŽEGERA JE MLAĐA OD NJEGA 44 GODINE: Retko se pojavljuju zajedno, ali sada je isplivala njihova FOTOGRAFIJA!
Foto: Profimedia

posle dugo vremena

DEVOJKA MIK DŽEGERA JE MLAĐA OD NJEGA 44 GODINE: Retko se pojavljuju zajedno, ali sada je isplivala njihova FOTOGRAFIJA!

Pop kultura -

Bivša balerina Melani Hemrik je na Instagramu je objavila retku fotografiju sa pevačem Mikom Džegerom (77) sa kojim je u emotivnoj vezi.

Sa njima je pozirao i njihov četverogodišnji sin Devero, a na fotografiji Melani ljubi Mika u obraz. Ova je fotografija objavljena povodom 34. rođendana Džegerove partnerke.

"Danas osećam svu ljubav. Hvala svima na predivnim porukama", napisala je Melani.

Džeger će za nekoliko dana proslavili 78. rođendan, odnosno 26. jula. Devero je najmlađi od osmoro pevačeve dece i jedini naslednik kog ima sa Melani. Mik ima i petoro unučadi.

Melani i Džeger ne objavljuju često zajedničke fotografije niti se pojavljuju u javnosti. Upoznali su se 2014. godine, samo nekoliko dana pre nego što je tadašnja Mikova devojka L'Vren Skot pronađena mrtva u stanu.

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video:

00:06

PEVAČICA HTELA DA POLIJE BEKVALČEVU, A NATA JE GURNULA NOGOM! Osvanuo HIT SNIMAK iz Crne Gore, a evo šta se tačno dogodilo! VIDEO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track