NE SVIĐA VAM SE MOJE TELO? BAŠ ME BRIGA! Blogerka se stalno slika POLUGOLA, ali se ne fotošopira! Ponosno ISTIČE celulit i strije!
Foto: Printscreen/Instagram/karinairby

BRAVO!

NE SVIĐA VAM SE MOJE TELO? BAŠ ME BRIGA! Blogerka se stalno slika POLUGOLA, ali se ne fotošopira! Ponosno ISTIČE celulit i strije!

Pop kultura -

Blogerka Karina Irbi konstantno trpi uvrede zbog fotografija svog "nesavršenog tela", a sadržaj koji deli s pratiocima šalje moćnu poruku ženama koje imaju slične muke.

Karina je mnogim ženama velika inspiracija, ali i podsetnik da prihvate svoje telo sa svim manama kao što su strije, celulit i višak kilograma. Ona kroz seriju fotografija dočarava varljivost Instagrama i moć filtera, dobre poze i fotošopa. Zbog izgleda u komentarima ispod slika se našao jedan pratilac koji joj je poručio da izgleda kao "debela krava" te da treba da krene da jede šargarepu.

- Ne sviđa vam se moje telo? Baš me briga! Možemo li jednostavo da normlaizujemo normalna tela? Molim vas! Pre šest meseci dok sam postavljala opuštene fotografije svog stomaka bila sam opterećena time kako izgleda. Zahvaljujući vašoj podršci i ljubavi, osećam se toliko osnaženo dok delim ovakav sadržaj. A što se tiče užasnih komentara koje još uvijek dobijam - srećno sa tim pokušajima da razbijete moje barijere - napisala je ona uz fotografiju pa dodala:

- Zapamtite da imamo potpuno kontrolu nad tim kako izgledamo na Instagramu. Objavljivanje zabavnih, iskrenih fotki s vremena na vreme može ne samo pomoći drugim ljudima, već ćete se i vi bolje osećati. Budite osoba koju želite da vidite na društvenim mrežama - napisala je Australijanka.

Kurir.rs/A.A./net.hr

Bonus video:

00:13

ANA GRMI U TIGRASTOM KUPAĆEM, TURCI POLUDELI ZA NJOM! Smršala 50 kg, a sada pokazala IZVAJANO TELO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja