VETAR ODUVAO HALJINU ŠARLIZ TERON: Fanovi oduševljeni, komentari samo pljušte: Prava si MERILINKA! (FOTO)
Foto: Profimedia

ODUŠEVILA

VETAR ODUVAO HALJINU ŠARLIZ TERON: Fanovi oduševljeni, komentari samo pljušte: Prava si MERILINKA! (FOTO)

Pop kultura -

Američka glumica Šarliz Teron uslikana je tokom "Merilin Monro trenutka" kada je šetala po Los Anđelesu, a tom prilikom se videlo koju vrstu donjeg veša nosi.

Šarliz Teron
foto: Profimedia

Naime, slavna glumica je šetala kada joj je vetar podigao haljinu i otkrio šta nosi ispod.

Filmska zvezda je na čas plesa svoje ćerke stigla u haljini sa plavim karnerima i u belim sandalama, a kada se sagla da podigne nešto paparaci su uslikali trenutak kada su joj se videle crne "bapske gaće".

Prolaznike i fotoreportere je nasmejala na licu mesta, a zatim i svoje fanove nakon što je pomenuta fotografija obišla pola sveta putem interneta.

- Žena je prezgodna! Nema ni gram celulita! Hahah kakav veš nosi! Dobra zadnjica! Prava Merilinka! - glasili su komentari fanova.

Slavna glumica u 5. deceniji života izgleda fantastično, a u prvi plan je istakla svoje duge noge, pa se može primetiti da je Šarliz u odličnoj fizičkoj kondiciji i da često trenira, a nedavno je uslikana kako izlazi sa časa joge.

Šarliz Teron
foto: Profimedia

Slavna glumica je poštovala sve propisane mere za vreme pandemije korona virusa, pa je uslikana sa crnom zaštitnom maskom na licu, a zatim se u crnoj mašini odvezla u nepoznatom pravcu.

Lepotica je nedavno u jednom intervjuu za strane medije javno priznala da možda više nikad neće živeti ni s jednim muškarcem, a sve to u vreme kada se njen bivši partner koga je mnogo volela Šon Pen (59) u tajnosti venčao s 32 godine mlađom devojkom.

- Ne znam da li ću ikada više moći da živim s nekim. Iskreno, taj neko bi morao da kupi kući pored moje. Ne znam da li ću biti sposobna za tako nešto i prestara sam za takva sr*nja - započela je ona.

- Ne fale mi muškarci, nisam se nikad osećala usamljeno i nisam nervozna zbog sastanaka. U mom životu jedostavno trenutno nema prostora za tako nešto, teško bi bilo i da nisam samohrana majka - izjavila je glumica.

- Uživam da idem na sastanke. Radim ono što verovatno većina ljudi radi. Otvorena sam i zabavljam se. Mogu iz zabave da se dopisujem s nekim, ali ne znam da li ćemo završiti u krevetu. Ne znam šta će se dogoditi - objasnila je.

Šarliz Teron
foto: Profimedia

Kurir.rs/A.P.

Bonus video:

01:00

ŠARLIZ TERON OBRIJALA GLAVU, FANOVI GLEDAJU U ŠOKU: Evo šta je podstaklo glumicu da objavi ŠOK SNIMAK!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja