DOK ONA UŽIVA SA AFLEKOM, BIVŠI POKUŠAVA DA PRIVUČE NJENU PAŽNJU: Aleks Rodrigez ovim potezom pokazao da I DALJE misli na Džej Lo!
Foto: Profimedia

LETUJU NA ISTOM MESTU

DOK ONA UŽIVA SA AFLEKOM, BIVŠI POKUŠAVA DA PRIVUČE NJENU PAŽNJU: Aleks Rodrigez ovim potezom pokazao da I DALJE misli na Džej Lo!

Pop kultura -

Dok Dženifer Lopez uživa u obnovljenoj vezi sa Benom Aflekom, koju je nedavno i sama potvrdila objavom na Instagramu, izleda da njen bivši verenik Aleks Rodrigez i dalje misli na latino divu.

Dženifer Lopez i Aleks Rodrigez
foto: Profimedia

Iako joj javno nije čestitai rođendan, nekadašnji sportista definitivno nije zaboravio na Džej Lo. Naime, Rodrigez je lajkovao Instagram objavu Dženiferine sestre Linde Lopez.

Linda je objavila selfi fotografiju sa Džej Lo, starijom sestrom i napisala emotivnu čestitku.

- Ne mogu da verujem ponekad koliko sam bila srećna da Bog u moj život stavi takvu jednu lepu dušu. Želim ti najbolji rođendan do sada - pisala je Linda, a Aleks je lajkovao celu objavu.

Još interesantnije, ni Rodrigez nije bio daleko od Dženifer dok je slavila. Oboje su, u 4 dana razmaka, boravili na luksuznim jahtama u Sen Tropeu.

Rodrigezu su društvo pravili prijatelji u Sen Tropeu, uključujući voditeljku Melani Kolins, za koju se šuška da je uplovila u romansu s Aleksom, s obzirom na to da su uslikani na francuskoj rivijeri. Međutim, par tvrdi da su samo prijatelji.

S druge strane, dok Aleks prati šta Dženifer radi, ona ne ispušta Bena iz zagrljaja. Baš na svoj rođendan objavila je fotografiju na kojoj se ljubi sa Benom, čime je i zvanično potvrdila ono što čitav svet zna - ponovo se obožavaju, a možda nikada nisu ni prestalli.

Dženifer Lopez
foto: Profimedia

Kurir.rs/A.A.

Bonus video:

00:15

(VIDEO) ŽELITE OBLINE KAO DŽENIFER LOPEZ: Poslušajte njenog trenera! Radite OVU vežbu i bićete ODUŠEVLJENE rezultatima!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track