DA NIJE BILO GLUME, BILA BI UČESNICA OLIMPIJSKIH IGARA! Jelisaveta je trenirala OVAJ sport, evo šta je u pitanju!
Foto: ATA images

Ovo možda niste znali

DA NIJE BILO GLUME, BILA BI UČESNICA OLIMPIJSKIH IGARA! Jelisaveta je trenirala OVAJ sport, evo šta je u pitanju!

Pop kultura -

Jelisaveta Orašanin Teodosić već s prvom ulogom u seriji "Vojna akademija" pobrala je simpatije publike. Zbog veze s Vukom Kostićem, u početku su je, očekivano, povezivali s njim, ali uloge koje su se smenjivale jedna za drugom, što u Beogradskom dramskom pozorištu, što u televizijskim serijama, zaustavile su tu vrstu povezivanja.

Jelisaveta Orašanin, Vuk Kostić
foto: Damir Dervišagić

Došao je angažman u seriji "Ubice mog oca", a i veza, a kasnije brak s košarkašem Miloš Teodosićem. Jelisaveta sada ima već dvoje dece, ali i dalje je u top formi. Međutim, to može da zahvali sportu.

košarkaši, Miloš Teodosić
foto: Starsport©

Ona je završila sportsku gimnaziju u Beogradu i trenirala je veslanje, a da nije upisala FDU verovatno bi danas bila na Olimpijskim igrama u Japanu.

"Trenirala sam od sedmog osnovne veslanje i ceo život sam fizički aktivna. Mislim da je to definitivno ključ mog izgleda. A genetika? Ima i toga. Ali mislim da se svaka žena ugoji kada jede. A ako ne jedete mnogo, nećete se ni ugojiti. Ili ako trenirate, teško da čovek može da se ugoji", govorila je za medije glumica.

Jelisaveta i pratila veslačka takmičenja u Tokiju. Dramska umetnica se na svom Intagramu obradovala istorijskom srpskih veslača Miloša Vasića i Martina Mačkovića! Naš dvojac bez kormilara uspeo je da izbori finale na 2.000 metara, a na kraju budue peti na svetu. Miloš i Martin su prethodno pobedili i koronu.

Jelisaveta Orašanin
foto: Printscreen, OSS

Kurir.rs

Bonus video:

00:44

VLADIMIR ALEKSIĆ ISPROZIVAO JELISAVETU ORAŠANIN: Mislila si da ćeš da ideš u TOKIO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track