MA, KAKVA LEDI GAGA, SVI ŽELE DA U FILMU GODINE IGRA ČUVENA SRPSKA GLUMICA: Evo kako su domaći tviteraši raspodelili uloge!
Foto: Printscreen/Twitter

URNEBESNO!

MA, KAKVA LEDI GAGA, SVI ŽELE DA U FILMU GODINE IGRA ČUVENA SRPSKA GLUMICA: Evo kako su domaći tviteraši raspodelili uloge!

Pop kultura -

Trejler za film "House of Gucci" reditelja Ridlija Skota, za dva dana skupio je preko 10 miliona pregleda, a glumačka ekipa privukla je ogromnu pažnju ljudi na drištvenim mrežama. Ledi Gaga, Al Paćino, Adam Drajver, Džared Leto, Džeremi Ajrons i Selma Hajek su zvezde filma koji priča o modnoj imperiji "Guči".

House of Gucci, Ledi Gaga
foto: Profimedia

I dok fanovi pevačice Ledi Gage, ali i ljubitelji intrigantnih priča koje se kriju iza života uspešnih ljudi, nestrpljivo čekaju 24. novembar kada će "House of Gucci" započeti svoj bioskopski život, Tviter korisnici širom sveta dva dana samo pišu o novom filmu Ridlija Skota.

Tviteraši su iskoristili priliku da se našale i da film "House of Gucci" predstave kao filmski spas, pa je objavljen kolaž na kojem papa drži u rukama fotografiju scena iz filma sa Ledi Gagom i Adamom Drajverom.

Sa druge strane naši tviteraši, dali su svoje predloge za "House of Gucci".

Sporedne uloge date su Lepoj Breni i Vesni Zmijanac.

Umesto Džareda Leta izabrali su pokojnog glumca Ivana Bekjareva.

Ništa nije prošlo bez šale, pa je tako vodeća uloga u filmu data rijaliti učesnici Miljani Kulić.

Ali, ipak jedina i prava Patricija (crna udovica familije) je Seka Sablić.

"House of Gucci" premijerno će biti prikazan 24. novembra u toku oskarovske sezone sa namerom da se domogne nominacija i potencijalnih Oskara.

House of Gucci, Ledi Gaga
foto: Profimedia

Kurir.rs/A.A./bliczena

Bonus video:

06:51

UBILE STE ME! Voditelj Darko Tanasijević završio U SUZAMA nakon iznenađenja u Kontra šou: Ona je vrlo bliska, čelična ledi

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track