NERAŠČIŠĆENI PRIVATNI ODNOSI? ISPLIVALI NOVI DETALJI VEZE BIKOVIĆA I RUSKINJE! Evo šta se zaista dešavalo između njih pre skandala
Foto: Zorana Jevtić, Instagram

neočekivano

NERAŠČIŠĆENI PRIVATNI ODNOSI? ISPLIVALI NOVI DETALJI VEZE BIKOVIĆA I RUSKINJE! Evo šta se zaista dešavalo između njih pre skandala

Pop kultura -

Glumac Miloš Biković našau se u žiži interesovanja nakon što je njegova bivša devojka, Arina Vološina iznela skandalozne tvrdnje o njihovoj vezi.

Kako se sada navodi, iza optužbi koje je Vološina iznela o Bikoviću - da se prema njoj ponašao grubo i da joj je "diktirao život" - stoje neraščišćeni privatni odnosi koje osobe iz Bikovićevog okruženja čak nazivaju "čistom ucenom".

Miloš Biković
foto: Zorana Jevtić

Naime, Vološinova je sa glumcem bila u vezi oko odinu dana, za vreme trajanja te veze sačuvala određene "detalje" o Bikoviću potpuno privatnog i intimnog karaktera.

- Ne mogu sada da otkrivam o kakvim detaljima se radi jer nije na meni da to otkrivam, kada već niko dosad to nije uradio. Ipak, moram da istaknem da se ne radi ni o kakvom "dokazu" bilo kakvog krivičnog dela, jer toga nije ni bilo, već o sasvim privatnim stvarima veoma intimne prirode za koje Miloš, jednostavno, ne želi da se povlače po medijima - tvrdi izvor i dodaje da je Bikoviću "skrenuta pažnja" da bi ti intimni detalji mogli da se "prošetaju" do srpskih tabloida, posle čega je on pristao da Vološini da "određenu otpremninu" za kraj njihove veze.

- Oko godinu dana nisam živela svoj život, pošto sam bila u vezi sa Milošem Bikovićem. Morala sam da razmišljam o svom imidžu, ugledu (što mu je najvažnije, ali nažalost, slika na ekranu ne odgovara stvarnosti, posebno je zastrašujuće kada čovek pomene Boga na svakom koraku). Imala sam poslednju nadu da u njemu ima nečeg ljudskog. Ali, 31. jula sve je potpuno raspršeno. Čovek se ponašao veoma grubo. U početku, kada se pojavila informacija da smo zajedno, odmah sam predložila da kažem da nemam ništa s njim - napisala je Arina Vološina na Instagramu.

Vološina tvrdi da joj je Biković tada rekao da se neće više skrivati, ako su mediji već shvatili da su zajedno.

Arinu Vološinu je podržala srpska manekenka Barbara Tatalović, koja je sa Bikovićem bila u vezi pre Ruskinje. Tatalović tvrdi da je istina sve ono što je Vološina navela na Instagramu.

Miloš Biković
foto: Printscreen

Kurir.rs/I.B/Blic

Bonus video:

00:05

SVE SAM PREPOZNALA, MOGU SAMO DA DODAM NIZ GNUSNIH STVARI! Posle RUSKINJE još jedna Bikovićeva razvezala jezik o vezi sa glumcem!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track