BIKOVIĆEVA BIVŠA PONOVO PROVOCIRA! Ruskinja se opet oglasila: Lako je izgledati kao DOBAR ČOVEK pred kamerama!
Foto: Instagram

rekla svoje

BIKOVIĆEVA BIVŠA PONOVO PROVOCIRA! Ruskinja se opet oglasila: Lako je izgledati kao DOBAR ČOVEK pred kamerama!

Pop kultura -

Ruska plesačica, Arina Vološina ponovo se oglasila nakon raskida sa glumcem Milošem Bikovićem.

Miloš Biković, Arina Vološina
foto: Zorana Jevtić, Instagram

Nakon što je u javnost iznela šokantne tvrdnje o glumcu Milošu Bikoviću s kojim je bila godinu dana u vezi, Ruskinja Arina Vološina se ponovo oglasila dužom porukom.

- Lako je izgledati kao dobra osoba. U rečima. Pred kamerama. Ali da biste zaista bili plemeniti - u običnom životu, s ljudima koji vas vole samo tako, a ne zbog filmova - morate biti oni, a ne igrati ulogu. A plemenitost nije pozivanje nepoznatog starijeg čoveka na zabavu. Ona je u svakodnevnim malim stvarima, u odnosu, u ispunjenju datog obećanja, u etici, uostalom.

- Život mi je još jednom pokazao da profesija, između ostalog, određuje čoveka. U sportu je sve vidljivo - takvi ste kakvi jeste, takav je vaš uspeh. A tamo gde je igra glavna, tamo je kompletna laž u životu. Nažalost... Bog vam sudi", poručila je Arina Vološina.

Podsetimo, ruska plesačica Arina Vološina je glumca predstavila bezosećajnim egocentrikom, koji ne mari za tuđa osećanja, te je istakla da je zbog njega izgubila godinu dana svog života.

I Biković se obratio javnosti na ovu temu, a nekoliko sati kasnije usledila je i njena objava.

Miloš Biković
foto: Printscreen/Instagram/bikovic

Kurir.rs/A.A.

Bonus video:

00:34

ODUŠEVIO DEVOJČICU! Biković se obratio Biljani koju je proslavila Dara iz Jasenovca: Nadam se da ćemo se sresti u kadru VIDEO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track