POSLE BAĆE I IVAN MIHAILOVIĆ STAO U ODBRANU BIKOVIĆA: Miloš je pažljiva i nežna osoba!
Foto: Nemanja Nikolić, Printscreen/Instagram

podrška od klasića

POSLE BAĆE I IVAN MIHAILOVIĆ STAO U ODBRANU BIKOVIĆA: Miloš je pažljiva i nežna osoba!

Pop kultura -

Posle Miodraga Radonjića, koji je do sada jedini stao u odbranu svog kolege i prijatelja Miloša Bikovića, i Ivan Mihailović podržao je svog "klasića", koji se našao u centru skandala zbog optužbi bivših devojaka Arine Vološine i Barbare Tatalović.

Miloš Biković, Arina Vološina, Barbara Tatalović
foto: Instagram

On se oglasio za Kurir i poručio da je čitav skandal oko Miloša prazna priča i da je ovaj napad pokušaj da se ukalja njegov ugled u javnosti.

Ivan Mihailovic
foto: Nemanja Nikolić

- Ovu situaciju komentarišem kao Milošev dugogodišnji prijatelj i kolega. Poznajemo se jako dobro. On je izrazito pažljiva i nežna osoba. Ovaj napad i pokušaj da se ukalja njegov ugled nije utemeljen na činjenicama i prazna je priča - ljubazno nam je rekao Mihailović.

Podsetimo, ruska glumica Arina izjavila je da je "gajila nadu da u Bikoviću ima nečega ljudskog".

- Oko godinu dana nisam živela svoj život, pošto sam bila u vezi sa Milošem Bikovićem. Morala sam da razmišljam o svom imidžu, ugledu (što mu je najvažnije, ali nažalost, slika na ekranu ne odgovara stvarnosti, a posebno je zastrašujuće kada čovek pomene Boga na svakom koraku). Imala sam poslednju nadu da u njemu ima nečeg ljudskog. Ali 31. jula sve je potpuno raspršeno. Čovek se ponašao veoma grubo - napisala je Arina, što je izazvalo pravu buru u domaćim i ruskim medijima, a isto to potvrdila je i Miloševa bivša devojka Barbara Tatalović.

Arina Vološina, Barbara Tatalović, Miloš Biković
foto: Damir Dervišagić, Nemanja Nikolić

Kurir.rs/A.P.

Bonus video:

00:06

MILOŠ BIKOVIĆ OKUPAN U ZNOJU, SKINUO SE I OBJAVIO VRELI SNIMAK: Niko nije ostao RAVNODUŠAN na OVE kadrove! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track