IZLAZAK IZ KARANTINA PROSLAVILA VRELOM FOTKOM: Kortni Kardašijan se slikala u TOPLESU, a evo šta je na to imao da kaže njen momak!
Foto: Profimedia

odsekla kosu

IZLAZAK IZ KARANTINA PROSLAVILA VRELOM FOTKOM: Kortni Kardašijan se slikala u TOPLESU, a evo šta je na to imao da kaže njen momak!

Pop kultura -

Najstarija sestra Kardašijan, Kortni (42) objavila je nove fotografije na društvenoj mreži Instagram i otkrila da je poslednjih deset dana provela u karantinu.

Kortni Kardašijan
foto: Profimedia

Naime, Kortni je objavila fotografiju na kojoj pozira u odrazu ogledala samo u bademantilu ispod kog nije nosila donji veš, a iza nje stajao je njen dečko, bubnjar Travis Barker.

Kortni je želela da pokaže šta su ona i njena porodica radili za vreme izolacije pa se tako može videti da se ošišala, da je gledala filmove, uživala u svom dvorištu, no više od svega privuklo je pažnju to što je pozirala u toplesu.

- Deset dana karantina...- napisala je ona u opisu objave, a njen dečko joj je odmah odgovorio u komentaru

- Deset dana sa tobom.

Podsetimo, Kortni iz vanbračne zajednice sa Skotom Disikom ima troje dece, ćerku Penelope i sinove Mejsona i Regana. Inače, Kortni i Skot su u odličnim odnosima, a zajedno idu na porodična putovanja zbog naslednika.

Trevis Barker, Kortni Kardašijan
foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/A.A.

Bonus video:

03:08

Njen OBIM struka je 185cm?!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track