EKSPLODIRALE GUME, AVION SE ZABIO U NASIP I ZAPALIO: Jedva je PREŽIVEO, 13 godina nije leteo, ali sve se promenilo i to zbog NJE!
Foto: Printscreen/Instagram

strašna priča

EKSPLODIRALE GUME, AVION SE ZABIO U NASIP I ZAPALIO: Jedva je PREŽIVEO, 13 godina nije leteo, ali sve se promenilo i to zbog NJE!

Pop kultura -

Bubnjar benda Blink-182 Travis Barker je pre gotovo 13 godina preživeo avionsku nesreću u kojoj je smrtno stradalo četiri od ukupno šest putnika.

Travis je zadobio opekotine trećeg stepena i rekao je da više nikada neće leteti avionom.

Međutim, čini se da ga je strah od letenja prošao. Sa devojkom Kortni Kardašijan, njenom majkom Kris Džener i Krisinim dečkom Korijem Gemblom otputovao je u Meksiko.

U junu je obavestio pratioce da je možda vreme da ponovno leti, a juče je objavio fotografiju sa Kortni na kojoj poziraju ispred privatnog aviona.

"Sa tobom sve je moguće", piše u opisu fotografije.

Da podsetimo, Barker i DJ AM, poznatiji kao Adam Goldstajn, 19. septembra 2008. godine završili su koncert u Columbia's Five Pointsu i krenuli prema unajmljenom avionu sa dvojicom prijatelja. Tamo su ih čekala dva pilota.

Prilikom uzletanja, pri brzini od 150 kilometara na sat, eksplodirale su sve gume aviona. Oštetio se hidraulični sistem, koji je zaustavio rad kočnica. Piloti su odmah pokušali prekinuti uzletanje, alinisu mogli. Nekontrolisani avion srušio se kroz ogradu, prešao preko pet traka auto-puta, udario u nasip i zapalio se.

Barker i Goldstejn jedini su preživeli nesreću, ali su zadobili teške opekotine na telu. Goldstejn je preminuo godinu dana kasnije od predoziranja.

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video:

00:06

RIALDA OVAKO IZGLEDA KAD NIJE TIP-TOP DOTERANA: Pevačica pokazala lice bez trunke šminke, malo koja bi se usudila!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track