KIM KATRAL PROVOCIRA KOLEGINICU: Glumica uporedila Saru Džesiku Parker sa PSOM, fanovi prepoznali SKRIVENU NAMERU?! (VIDEO)
Foto: Profimedia

ŠOK!

KIM KATRAL PROVOCIRA KOLEGINICU: Glumica uporedila Saru Džesiku Parker sa PSOM, fanovi prepoznali SKRIVENU NAMERU?! (VIDEO)

Pop kultura -

Glumica Kim Katral objavila je snimak na Instagramu sa psom i porukom koju su mnogi fanovi serije protumačili kao provokaciju upućenu koleginici iz serije "Seks i grad".

Kim Katral
foto: profimedia

Naime, na snimku koji je Kim objavila na kome grli psa po imenu Piksel, koji se zajedno sa njom pojavljuje u seriji „Sensitive Skin“. U ovom kratkom snimku pas podiže glavu ka glumici, te se ona našalila:

- Mmm, divan zadah - a u opisu dodala:

- Kad ti je kolega pravi pas.

Njeni Instagram pratioci su munjevitom brzinom u komentarima počeli da tumače Kiminu objavu kao poruku koleginicama iz kultne serije „Seks i grad“.

Sve ovo usledilo je nakon njenog odbijanja da nastavi ulogu Samante Džons u nastavku „And Just Like That“, navodno zbog neslaganja sa Sarom Džesikom Parker.

Podsetimo, snimanje nastavka popularne serije uveliko je u toku, a nedavno je u javnost procuiro i deo scenarija.

Seks i grad
foto: Profimedia

Kurir.rs/A.A./Daily Mail

Bonus video:

00:05

ISPLIVAO INTIMNI SNIMAK GRUJIĆKE I GOBELJE: Katarina obasipa fudbalera poljupcima u kolima: Nedostajao mi je najviše! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track