03:05

KOLIKO ME POVREDIŠ, TOLIKO TI I VRATIM: Katarina Radivojević nikad otvorenija, evo kako se nosi sa onima koji je iznevere!

KURIR TELEVIZIJA

KOLIKO ME POVREDIŠ, TOLIKO TI I VRATIM: Katarina Radivojević nikad otvorenija, evo kako se nosi sa onima koji je iznevere!

Pop kultura -

U toku je najprestižnijii praznik filmske umetnosti u regionu Sarajevo film festival. Tokom trajanja festivala u četiri takmičarske selekcije premijerno će se prikazati 47 ostvarenja. Juče je veliko interesovanje medija izazvala konferencija autorske ekipe psihološkog trilera "Crna svadba", a publika i javnost je pored ovog filma bila uzbuđena i zbog filma "Nečista krv".

Ekipa serije bila je raspoložena za razgovore sa sedmom silom, jedna od njih je i Katarina Radivojević koja nam je otkrila da se nije opterećivala time da li će publika prihvatiti seriju:

Katarina Radivojević
foto: Kurir Televizija

- Ja sam naučila u životu da se kad se dan tako puno da puno dobijem i nazad. Sa mnom je uvek tako, koliko daš toliko i dobiješ. koliko me povrediš toliko i vratim - rekla je Katarina kroz smeh i dodala da oprašta, ali ne zaboravlja.

Ono što je fascinantno jeste da je Katarinin lik u seriji toliko slobodan, da se toliko daje, ali s druge strane drži sve konce u rukama i predstavlja jaku ženu kojoj niko u životu ne može da diktira šta će da radi.

Katarina Radivojević
foto: Kurir Televizija

- Tako je, ona je preteča jedne moderne žene, nosi svoj greh vrlo stabilno i stameno. i ne osvrće se iza sebe, niti plače nad svojom sudbinom, nego je nosi i živi na neki način kao muškarac u tom vremenu, jer je i njen rođeni brat Trifun kaže, kada vidi kako se ponaša, "Ona ima mušku ruku" - rekla je Katarina i dodala da žena mora da bude slobodoumna i da joj je drago što je igrala takav lik.

Dugo se čekalo na adaptaciju priče poput ove. Jedan od najpoznatijih romana, „Nečista krv“ Bore Stankovića, dobio je svoju ekranizaciju, na kojoj se radilo mesecima. Film „Nečista krv - greh predaka“ naveden kao onaj od državnog značaja. Mlada glumica Anđela Jovanović igra Tašanu - mladu ženi i udovicu koja je puna želje za životom, a živi zatvorena između zidova svog bogatog svekra.

05:01

sarajevo live

Anđela i Katarina Radivojević prošetale su crvenim tepihom u glamuroznim haljinama i oduševile prisutne.

Večeras je na festivalu na repertoaru dodela nagrada, a sutra će publika imati priliku premijerno da pogleda film "Toma" o legendarnom pevaču Tomi Zdravkoviću, kog tumači glumac Milan Marić. Iako je autor ovih projekata, Dragan Bjelogrlić se nije pojavio na premijeri "Nečiste krvi", ali se njegov doček očekuje večeras na dodeli nagrada "Sarajevo film festivala".

Bonus video:

04:31

KURIR TV NA SNIMANJU FILMA O TOMI ZDRAVKOVIĆU: Bjelogrlić voli da zapeva jednu pesmu i to u kolima

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track