OMILJENA GLUMICA ČUVARA PLAŽE ZBOG ULOGE ZAVRŠILA NA SUDU: Obožavateljka ju je maltretirala 10 GODINA, a njenog muža udarila AUTOM
Foto: Profimedia

ŠOK!

OMILJENA GLUMICA ČUVARA PLAŽE ZBOG ULOGE ZAVRŠILA NA SUDU: Obožavateljka ju je maltretirala 10 GODINA, a njenog muža udarila AUTOM

Pop kultura -

Zvezdu serije "Čuvari plaže", Aleksandru Paul (58) i njenog supruga, već 10 godina maltretira jedna žena, te je glumica konačno od suda osigurala zabranu prilaska.

Aleksandra Paul
foto: Profimedia

Naime, glumica je istakla da je sve krenulo 2011. godine kada je žena po imenu Nikol Albret stigla na njeno imanje, a to je bio početak dugogodišnjeg maltretiranja te je uzrokovala brojne incidente.

Posle višegodišnjeg vucaranja po sudovima, sud je sada presudio i doneo odluku da se Nikol ne sme Aleksandri i njenom suprugu Ijanu približiti na manje od 100 metara.

Aleksandra Paul
foto: Profimedia

Žena je glumičinog supruga jednom prilikom čak udarila automobilom. Aleksandra smatra da je Nikol opsednuta njome zbog serije "Čuvari plaže", koja je u Nemačkoj bila veliki hit, a upravo ona i jeste iz Nemačke. Policiju su kontaktirali u junu ove godine kada je Nikol napala Ijana, a to je bila kap koja je prelila čašu. Aleksandra već godinama policiji prijavljuje da je žena maltretira, a sud je srećom sve uzeo u obzir.

Američka glumica Aleksandra Paul inače se pojavila u preko 100 serija i filmova, a jedna od najpoznatijih uloga joj je ona poručnice Stefani Holden u "Čuvarima plaže", u kojoj je glumila od 1992. do 1997. godine. Karijeru je započela kao manekenka u Njujorku, a 1983. godine je dobila i prvu filmsku ulogu nakon što se preselila u Los Anđeles.

Aleksandra Paul
foto: Profimedia

Radila je i na nekoliko dokumentarnih filmova, a zahvaljujući svojim ulogama dobila je i nekoliko važnih nagrada. Za Ijana Murija udala se 2000. godine. Par nema dece, a nekoliko puta su pričali o tome i otkrili da je to njihova zejdnička odluka

Osim glumom, Aleksandra se redovno bavi i sportom, a poznata je po takmičenju u trčanju i plivanju. Ona i njen suprug poseduju koja se bavi velnesom.

Aleksandra Paul
foto: Profimedia

Kurir.rs/A.A./TMZ

Bonus video:

00:45

ISIDORA GRAĐANIN ZA KURIR TELEVIZIJU: Nije lako biti glumica u Srbiji! Objasnila i zašto to misli

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track