SKINULA SE ĆERKA TANJE BOŠKOVIĆ: Lana se tajno udala, a sada objavila fotku u BIKINIJU, neverovatno podseća na SLAVNU majku! FOTO
Foto: Printscreen/Instagram/lanka.ka

KRENULA NJENIM STOPAMA

SKINULA SE ĆERKA TANJE BOŠKOVIĆ: Lana se tajno udala, a sada objavila fotku u BIKINIJU, neverovatno podseća na SLAVNU majku! FOTO

Pop kultura -

Lana Karaklajić, ćerka naše čuvene glumice Tanje Bošković, neverovatno liči na svoju slavnu majku, a sada je sve oduševila jednom fotografijom.

Lana Karaklajić, Tanja Bošković
foto: Damir Dervišagić

Lana trenutno uživa na moru, te je ovog leta na društvenim mrežama podelila je nekoliko fotografija sa crnogorskog primorja. Nedavno je pozirala u crnom bikiniju i tom prilikom mnoge je podsetila na poznatu majku, koja i sada važi za jednu od naših najlepših glumica svih vremena i u koju su bili zaljubljeni mnogi.

Naime, Tanjina naslednica ne voli da eksponira svoj privatni život, pa se tako tajno udala u maju ove godine za dugogodišnjeg partnera, trenera Stefana Adžića.

Lana Karaklajić
foto: Printscreenž

Podsetimo, glumica Tanja Bošković iz braka rediteljem Dejanom Karaklajićem ima ćerku Lanu i sin Đorđa. Ono što je sigurno je da je Lana nasledila Tanjinu lepotu, ali i talenat, želela je da se bavi sociologijom, međutim, napustila je studije kako bi pošla maminim stopama.

Tanja Bošković
foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs/A.A.

Bonus video:

02:14

GLUMČINA: Po čemu Zaječarci i glumci pamte Zorana Radmilovića (KURIR TV)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track