DŽEJ LO SE SVETSKI IZBLAMIRALA! Zasijala u cvetnoj kombinaciji, a zaboravila jedan DETALJ! U šta su telohranitelji gledali?!
Foto: Profimedija

MOdna ikona

DŽEJ LO SE SVETSKI IZBLAMIRALA! Zasijala u cvetnoj kombinaciji, a zaboravila jedan DETALJ! U šta su telohranitelji gledali?!

Pop kultura -

Dženifer Lopez decenijama je modni uzor svima, a svojim mladalačkim izgledom pleni uprkos činjenici da joj je 52 godine.

Ona je sada postala zaštitno lice brenda "Dolce & Gabbana", za koji je uradila kampanju u Veneciji. Dženifer se, tokom posete Italiji, družila sa Hajdi Klum i njenim suprugom Tomom Kaulicom, a fotoreporteri su je "lovili" neprestano.

Dženifer Lopez
foto: Profimedija

Pevačica je tokom fotografisanja za poznati bred obukla uske helanke i top, dok je na glavi imala krunu. Poseban detalj bio je plašt koji je zvezda oduševljeno nosila.

Upravo on ju je doveo u situaciju da joj se svi smeju kada su primetili da nije skinula etiketu sa ovog odevnog predmeta. Na društvenim mrežama su se prepucavali da li na glavi ima prviše cveća, a neki su se pitali kako nijedan njen telohranitelj kojih je bilo desetak, nije primetio ovaj propust.

Dženifer Lopez
foto: Profimedia

kurir.rs

Bonus video:

00:15

(VIDEO) ŽELITE OBLINE KAO DŽENIFER LOPEZ: Poslušajte njenog trenera! Radite OVU vežbu i bićete ODUŠEVLJENE rezultatima!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track