AMERIČKI REPER POMERIO GRANICE: Lil Nas X pozira sa trudničkim stomakom i provocira svetsku javnost: Moje čedo se rađa! (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram/ lilnasx

ŠOK!

AMERIČKI REPER POMERIO GRANICE: Lil Nas X pozira sa trudničkim stomakom i provocira svetsku javnost: Moje čedo se rađa! (FOTO)

Pop kultura -

Poznati američki reper Lil Nas X odlučio je da novi album ispromoviše na nesvakidašnji način.

Naime, ovaj kontroverzni pevač, inače autovani gej, pozirao je sa “trudničkim stomakom” čime je svakako pomerio granice marketinga i privukao pažnju mnogih.

Lil Nas X
foto: Profimedia

Lil Nas X ispod ovih fotografija poručio je da će uskoro “roditi” svoj debi album “Montero”.

- Iznenađenje! Ne mogu da verujem da konačno objavljujem ovo! Moje malo “čedo” “Montero” rađa se 17. septembra - napisao je on metaforički.

Iako je ovo samo marketinški “šoubiz” potez, reper je izazvao oprečne komentare novim fotografijama. Mnogi njegovi fanovi bili su zgroženi ovom “fotomontažom”.

Takođe, pojedini mediji smatraju da je pevač novim snimcima ismejao koleginice iz sveta muzike, koje uglavnom naprave set sličnih fotografija dok su u drugom stanju.

Lil Nas X se već ranije našalio na sličan način. Naime, kada je reper Drejk pre nekoliko dana objavio službenu naslovnu fotografiju svog albuma koja je sastavljena od gomile emodžija trudnih devojaka, Lil Nas je na svom Instagramu objavio sličnu sliku, ali sa emodžijima trudnih muškaraca.

Kurir.rs/A.A.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track