TREZNA SAM 50 DANA: Manekenku je gubitak bebe uništio, a onda se našla u centru SKANDALA zbog ZLOSTAVLJANJA, evo kako se sad oseća
Foto: profimedia

lepe vesti

TREZNA SAM 50 DANA: Manekenku je gubitak bebe uništio, a onda se našla u centru SKANDALA zbog ZLOSTAVLJANJA, evo kako se sad oseća

Pop kultura -

Supruga pevača Džona Ledženda (42) i bivša manekenka Krisi Tajgen (35), odala se alkoholu nakon izuzetno teških životnih događaja koji su je zadesili, a sada je konačno uspela da se izbori sa ti porokom.

Krisi Tajgen, Džon Ledžend, letovanje 2019
foto: Profimedia

Naime, u novembru prošle godine nekadašnja amnekenka je izgubila bebu u 20. nedelji trudnoće, a kasnije se našla u centru zbivanja skandala zlostavljanja još iz 2011. godine.

Manekenka često sa svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram deli informacije iz privatnog života. Tako je Krisi novom objavom, s obožavaocima podelila kako je bila verna alkoholu, ali da je sada trezna već 50 dana. Ona je objavila video na kom se igra sa decom i ispod njega napisala:

- 50 dana sam trezna! Trebalo je biti godinu dana, ali sam ponekad znala popiti koju času vina. Ovo je najduže do sada da sam trezna. I dalje ne znam hoću li ikada ponovno piti, ali znam da mi alkohol više ne služi na bilo koji način. Ne zabavljam se, ne plešem, ne opuštam se. Razbolim se, zaspim i probudim se bolesna, propustivši ono što je verovatno bilo zabavno. Pre mi je uz alkohol bilo zabavno i cenim svakog ko može odgovorno da uživa! Ovo mi je takođe, treći dan u ovoj nedelji da treniram, što je za mene jako čudno - napisala je Krisi na Instagramu.

Ispod objave su je podržale brojne javne ličnosti, kao i fanovi na Instagramu.

Krisi Tajgen
foto: Profimedia

Kurir.rs/A.A.

Bonus video:

09:34

PRVA DISKVALIFIKACIJA U ZADRUZI: Sandra REŠIĆ otkrila šta se sve dešavalo u KARANTINU, jedna devojka napravila HAOS

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track